30.08.2022

Månedens TTH-profil: Mogens Kjær

Månedens TTH-profil er en stjerne i det skjulte. Mandag aften fik han dog en velfortjent hyldest, da han takkede af efter 13 år som holdleder. Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg og er: Mogens Kjær.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Siden 2009 har Mogens Kjær rejst håndbolddanmark tyndt sammen med TTH Holstebro. I rollen som holdleder har han sørget for, at alt i kulissen stod klar, så spillerne kunne koncentrere sig om spillet på banen. 

Men inden mandagens kamp var det i stedet TTH-spillerne - og publikum i Gråkjær Arena - der stod klar og havde fuld fokus på Mogens Kjær, da han blev kåret til Månedens TTH-profil af Nørre Vosborgs direktør, Thomas Holme.

Efter 13 år som holdleder måtte Mogens Kjær inden denne sæson sige stop. Kombinationen af mange timer i håndboldhallerne og et civilt fuldtidsjob kunne ikke længere hænge sammen.

- Det er udelukkende fordi, jeg ikke har timer nok i døgnet. Ellers var jeg fortsat, for jeg kommer til at savne det helt vildt. Stemningen i omklædningsrummet inden en kamp, jublen i hallen og ikke mindst det at være med omkring et hold. Suset når man vinder og skuffelsen, når man taber, fortæller Mogens Kjær. 

’Jeg følger med bag bænken’
Selvom titlen som holdleder nu er givet videre, så vil Mogens Kjær fortsat være at finde til hjemmekampe i Gråkjær Arena:

- Jeg har fået et sæsonkort, hvor jeg har plads bag bænken. Så jeg fortsat kan være lidt tæt på.

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg. 

TTH-mandskabet skyder ligaen i gang allerede på torsdag, når KIF Kolding gæster Gråkjær Arena. Køb dine billetter ved at klikke her 

Forrige Næste