10.12.2022

Månedens TTH-profil: Nikolaj Markussen

Han er strøget frem på assistlisten og har samtidig været yderst scoringssikker selv. Månedens TTH-profil for november er naturligvis Nikolaj Markussen. Kåringen præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Når én kriger går ud, tager en anden over.

Efter månedens spiller i oktober, Frederik Tilsted, måtte udgå med en skade i starten af november, har mange øjne hvilet på Nikolaj Markussen. Nu var det to-meter-manden på venstre back, der skulle omdanne angreb til mål for TTH Holstebro.

Nu er november overstået og Markussen må siges at have bestået med bravur. Derfor blev han fortjent hyldet som Månedens TTH-profil inden holdets sidste hjemmekamp i 2022.

- Efter Tilsted gik ud, har der ligget mere ansvar på mig i vores offensiv, og det er blevet forventet, at jeg skulle gå mere på mål. Det synes jeg, at jeg har fået forvaltet godt, siger hovedpersonen selv med ro, og en smule ydmyghed, i stemmen.

Næstekærlighed på håndboldbanen

I slutningen af året lyder budskabet ofte, at næstekærligheden skal findes frem. Og netop næstekærligheden tog Markussen hul på i november.

Venstrebacken er nemlig fløjet op af ligaens assistsliste, der måler mængden af målgivende chancer en spiller giver sine håndkammerater. Med et gennemsnit på 5,4 assists og 5,2 mål pr kamp, har Markussen været blandt de mest effektive og ”givende” spillere i ligaen i november måned.

- Jeg har nogle gode holdkammerater, som scorer når jeg spiller dem. Uden dem havde min assistscore ikke ligget så højt. Så det har vi jo alle nydt godt af i november, siger han afsluttende.

Månedens TTH-profil præsenteres af 

Forrige Næste