22.06.2024

Månedens TTH-profil: Søren Hansen

Han er en rigtig klubmand, der gennem de seneste fire år har vist sin passion og dedikation til klubben. Månedens TTH-profil er: Søren Hansen.

Af Nanna Gantriis

De seneste fire år har Søren Hansen sat kursen mod Gråkjær Arena, når han skulle møde på arbejde.

Efter sommerferien skal bilen nu til at køre mod syd - nærmere bestemt IBF Arena i Ikast, hvor han skal være cheftræner for Ikast Håndbold i toppen af kvindeligaen. Alligevel er Hansen besluttet på at sige ’på gensyn’ i stedet for ’farvel’ til TTH Holstebro.

- Når noget har haft stor betydning for en, så er det bedst at sige på gensyn. Man ved jo aldrig, hvordan fremtiden ser ud, siger Søren Hansen og uddyber:

- TTH fylder rigtig meget i hjertet, fordi jeg har været her i så mange år, og har været glad for at være i klubben. Så det er specielt at sætte et punktum.

Medgang, modgang og en stærkere Søren

Søren Hansen vendte tilbage til TTH i 2020 efter tre år som cheftræner i Mors-Thy Håndbold.

Inden da havde Hansen været i TTH Holstebro i 10 år - først som stregspiller og senere som assistenttræner på både dame- og herresiden. Her var han blandt andet med til
at vinde Cup Winners Cup og DM-bronze med kvinderne, samt DM-sølv med herrerne.

Derfor var det også et glædeligt gensyn med klubmanden i sommeren 2020.

- Det var fantastisk at komme tilbage, og vi havde en rigtig flot sæson i 2020/21 med nogle store individuelle præstationer og en DM-semifinale, siger Søren Hansen, der dog ærgrer sig over, at man grundet corona ikke kunne dele oplevelsen med frivillige, sponsorere og tilskuere.

- Det kunne virkelig have været stort at give dem sådan en sæson. For vi spillede noget rigtig god håndbold.

Efterfølgende formåede Søren Hansen og resten af klubben ikke at følge op på den flotte 2020/21-sæson.

- I medgang er det nemt at lede et hold. Det er langt mere udfordrende - men også udviklende - at lede et hold i modgang, siger Søren Hansen, når han ser tilbage på de seneste sæsoner.

- Jeg føler, jeg står et stærkere sted, end da jeg kom til klubben i 2020. Man udvikler sig hele tiden som menneske, og de seneste fire år har gjort mig klogere på mig selv.

Goddag til noget nyt og taknemmelighed for det, der har været

Den 1. juli bliver Søren Hansen officielt cheftræner for Ikast Håndbold, og selvom det bliver et specielt farvel til TTH, så glæder han sig også til den nye opgave, der venter:

- For mig var det en spændende udfordring, som jeg ikke kunne sige nej til. Ikast Håndbold er en historisk kvindeklub med pokalskabet fyldt, og lige siden jeg var assistent for dameholdet i TTH, har jeg været positiv over for at træne kvinder igen. Jeg føler mig klar til dette næste skridt.

Det nye job betyder dog også, at Søren Hansen skal tage afsked med en masse mennesker i og omkring Gråkjær Arena.

- Det er vigtigt for mig at få nævnt og anerkendt de mennesker, jeg har mødt igennem årene i TTH. Lige fra de spillere, trænere og klubfolk, jeg har mødt på gangene i hverdagen, til de frivillige jeg hilser på inden kampene, til sponsorerne jeg ofte har mødt i loungen til interview inden kamp. Det betyder rigtig meget, at de bakker op om klubben - både i medgang og modgang, siger Søren Hansen og afslutter:

- Nogle af de frivillige og sponsorerne har været med, helt siden jeg startede i klubben i 2007. Og sammen med de nye gode kræfter der er kommet til, tror jeg på, at det tegner lyst for TTH i fremtiden.

Prisen som Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Sortberg+Hansen.

Forrige Næste