19.02.2023

Månedens TTH-profil: Søren Rasmussen

Søren Rasmussen satte pensionen på pause, og hjalp holdet, da der var brug for det. Det er prioritering af fællesskabet på højeste plan, og derfor er målmandstræneren kåret til Månedens TTH-profil for januar. Prisen gives i samarbejde med Nørre Vosborg.

Af Nanna Gantriis

Da Sander Heieren i slutningen af december måtte udgå med en knæskade, skulle der tænkes hurtigt i jagten på en erstatning.

Målmandstræner Søren Rasmussen havde ellers sat håndboldskoene på hylden efter en lang og flot karriere, men tilbød at være andenmålmand, så længe Sander arbejdede sig tilbage fra sin skade.

Denne ekstra indsats, kombineret med Sørens altid positive tilgang og gode sportslige input har betydet, at han er kåret til Månedens TTH-profil for januar:

- Jeg er rigtig glad for, at klubben sætter pris på det stykke arbejde, jeg har ydet. Det er klart, at det har krævet ekstra tid i min hverdag at vende tilbage i målet, mens Sander har været skadet, og derfor glæder det mig også, at det ekstra arbejde bliver værdsat, siger Søren Rasmussen om kåringen.

Trives godt i klubben

I torsdags blev det officielt, at Søren har forlænget sin kontrakt med yderligere to år, så han nu er målmandstræner i klubben indtil sommeren 2026. En aftale, som lå lige til højrebenet:

- Jeg er blevet rigtig glad for at være i klubben, og jeg kan bare mærke, at det er et rigtig godt match. Så da jeg blev præsenteret for muligheden, var jeg ikke det mindste i tvivl, lød det fra Søren i forbindelse med offentliggørelsen af den nye kontrakt.

Glad for at være tilbage på bænken

Sander Heieren er snart klar til comeback i TTH-trøjen. Det betyder også, at Søren Rasmussen vender tilbage til sin vante rolle som målmandstræner, hvilket han ser frem til:

- Jeg er meget glad for at se Sander tilbage på træningsbanen. Det er ham og Josip, jeg ønsker skal præstere godt i målet, og så trækker jeg mig gladeligt tilbage til rollen som målmandstræner, siger Søren Rasmussen afslutningsvist.

Personlig sponsor for Søren Rasmussen er Vognmand Skræddergaard.

Du kan se Søren og resten af TTH-mandskabet i aktion, når holdet møder HC Midtjylland i hjemme i Gråkjær Arena på tirsdag klokken 20.15. Køb dine billetter til kampen ved at klikke her.

Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med

Forrige Næste