29.09.2023

Månedens TTH-profil: Thomas Damgaard

Thomas Damgaard er tilbage i TTH-trøjen og har spillet godt i sæsonens første kampe. Derfor er han kåret til september måneds TTH-profil. Prisen præsenteres i samarbejde med Sortberg+Hansen.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Han er tilbage i TTH-trøjen. Han er klubbens topscorer. Og nu er han også Månedens TTH-profil.

Thomas Damgaard er vendt stærkt tilbage til TTH Holstebro, og har med sit gode overblik og hurtige fødder scoret vigtige mål for klubben.

24 mål og 13 assists har playmakeren lavet i september måned, og inden kampen mod KIF Kolding blev han derfor hyldet som Månedens TTH-profil.

- Jeg er stolt over at blive valgt som Månedens Profil, og jeg er glad for den start, jeg personligt har fået i TTH. Men jeg ville naturligvis gerne have haft titlen på baggrund af nogle flere sejre til holdet, siger Thomas Damgaard om hæderen.

Masser af spilletid og titlen som topscorer

Damgaard har fået en stor rolle i angrebsspillet, og selvom nytilkomne spillere ofte skal bruge tid på at falde ind på holdet, så har playmakeren fra Tvis taget teten fra start:

- Jeg føler mig godt tilpas i angrebsspillet og er glad for den tillid, jeg har fået. Jo flere minutter man får på banen, jo bedre kommer man ind i spillet, udtaler Damgaard, der inden kampen mod KIF Kolding var klubbens mest træfsikre i september måned.

Ta' med til Skjern!

Næste opgave for Thomas Damgaard og holdkammeraterne venter på onsdag, hvor holdet møder rivalerne fra Skjern Håndbold på udebane. Vi arrangerer udebanetur til kampen, og du kan købe billet ved at klikke her.

Prisen som Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med

Forrige Næste