07.03.2023

Made in Holstebro-talenter bliver fast del af ligatruppen

Jens Kromann Møller og Jonas Jepsen bliver den kommende sæson en del af TTHs ligatrup. Begge spillere har i flere år været en del af talentsamarbejdet mellem TTHs Talentakademi og Holstebro Elitesport.

Af Nanna Gantriis

Jens Kromann Møller og Jonas Jepsen, begge 19 år, har underskrevet en 1-årig kontrakt, og skal være en del af ligatruppen til den kommende sæson.

- Det er to spændende unge mennesker, som i flere år har været i et godt miljø i TTH Ungdom, hvor de under talentansvarlig Anders Høj har været igennem en god udvikling. Som klub er det en fornøjelse at se, hvordan de begge har udviklet sig, og vi er stolte over, at vi igen kan hente to lokale talenter op i vores ligatrup, siger TTH-træner Søren Hansen, der beskriver de to spillere således:

- Jens kommer ind i truppen som primært højre fløj, men har også gode kompetencer som højre back. Han er ydmyg og har masser af gå-på-mod. Jonas er en dygtig duelspiller, som kan spille flere pladser. Han er ikke bange for at gå mod mål, uanset hvem der står foran ham.

Fra Aarhus til Holstebro: Klare valg har givet pote

Mens Jonas Jepsen har fået sin håndboldopdragelse i samarbejdsklubben Mejdal-Halgård, så er Jens Møller oprindeligt fra Aarhus, hvor han spillede i Viby IF.

Et ophold på Idrætsefterskolen Lægården fik ham til Holstebro, og her har han haft adresse siden. Ligesom Jonas Jepsen, har Jens de seneste tre år været en del af TTHs Talentakademi, mens han har taget en gymnasial uddannelse. Nu er han klar til at blive en del af ligamiljøet.

- Under mit efterskoleophold i byen mærkede jeg det gode talentarbejde, som er i TTH Ungdom. Jeg har i klubben mødt mange gode personer, som har støttet op om min udvikling. Nu får jeg udbytte af de valg, jeg har truffet, og jeg glæder mig helt vildt til at lære og blive en del af ligatruppen næste sæson, siger Jens Møller.

For Jonas Jepsen har en fast plads i ligatruppen været et stort mål:

- Det har været mit mål at blive en del af truppen, og jeg ser frem til at skulle træne og lære af de andre ligaspillere, siger Jonas Jepsen.

Talentpartner i TTH Holstebro er BIRN, Færchfonden og Holstebro Kommune.

Forrige Næste