04.10.2023

Matchvinder Frederik Bjerre: 'Vanvittig kamp'

Frederik Bjerre var blandt banens bedste, da han spillede sit første lokalbrag mod Skjern i TTH-trøjen. Hør venstrefløjen fortælle om den vilde afslutning her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

- Det var en af de bedste håndboldoplevelser, jeg har haft. Det er det her, man træner for hver eneste dag.

Sådan sagde Frederik Bjerre efter han sammen med holdkammeraterne havde slået Skjern Håndbold og desuden havde scoret kampens afgørende mål:

- Nørager spiller bolden ud til mig, og jeg har godt med plads, så jeg går på den. Jeg kan se, at Bonde står lidt længere ude end han plejer, så jeg vælger at loppe den over ham… og den går heldigvis ind.

’Virkelig stolt af vores præstation i dag’

Præcis 19 sekunder senere skød Skjerns Eivind Tangen bolden ind i TTH-parader, og de hvidblusede kunne derfor juble over sejren i Skjern Bank Arena - vel at mærke som det første udehold i denne sæson.

- Jeg er virkelig stolt af den præstation, vi leverer i dag. Vi følger taktikken til punkt og prikke, og vi spiller en rigtig god kamp, lød det fra Frederik Bjerre, der sammen med holdkammeraterne skal møde Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag.

- Det er nok den perfekte optakt til på lørdag. En sejr som denne giver et kæmpe skud energi og selvtillid, så selvom vi har stor respekt for Aalborg, så er vi også klar til at udfordre dem i Gråkjær Arena på lørdag.

Har du endnu ikke købt billet til kampen mod Aalborg Håndbold kan du gøre det ved at klikke her

Personlig sponsor for Frederik Bjerre er

Forrige Næste