14.09.2023

Mensing glæder sig til gensyn med Gråkjær Arena

På søndag vender Aaron Mensing tilbage til Holstebro, når vi møder GOG. Og den tidligere TTH’er glæder sig særligt til én ting, når han besøger Gråkjær Arena igen.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det bliver et særligt gensyn, når Aaron Mensing sammen med GOG gæster Gråkjær Arena søndag aften.

For selvom Mensing tørner ud for modstanderne GOG på søndag, så har han ikke glemt tiden i den hvide TTH-trøje.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Gråkjær Arena, hvor jeg har nogle gode personlige minder, siger Aaron Mensing om weekendens kamp.

Særlig duel vækker glæde

Særligt én ting ser den hårdt skydende venstre back frem til:

- Jeg kommer til at spille direkte overfor Nikolaj (Enderleit, red.), hvilket bliver sjovt, eftersom han er en af mine gode venner. Og så er der flere på holdet, som jeg kender rigtig godt fra tidligere, så det bliver specielt.

En stor del af Aaron Mensings formidable sæson i TTH blev spoleret af corona og tilskuertomme haller. Derfor håber han også, at der kommer mange tilskuere til kampen på søndag.

- Jeg nåede at få et par kampe sidst på sæsonen, hvor der måtte komme tilskuere i hallen. Men jeg nåede aldrig at spille foran en fyldt Gråkjær Arena. Derfor håber jeg naturligvis, at der kommer godt med mennesker på søndag, lyder det afslutningsvis.

Du kan stadig nå at sikre din billet til TTH # GOG ved at klikke her.

Dagens matchpartner Bojsen Biler står klar med biludstilling i foyeren. Desuden spiller Erwin Lyskjær livemusik fra klokken 18.30, og der er popcorn til børnene, så der er god grund til at komme i god tid søndag aften.

Forrige Næste