Mensing glæder sig til gensyn med Gråkjær Arena


15.08.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

På onsdag vender Aaron Mensing tilbage til Holstebro og Gråkjær Arena. Nu iført en SG Flensburg-trøje og med udsigt til spilletid på verdens største håndboldscener.

Det er ikke så tit, at hjemmepublikum hepper på en spiller fra modstanderholdet. Men onsdag aften vil dette scenarie måske alligevel udspille sig i Gråkjær Arena, når TTH-topscoren fra sidste sæson, Aaron Mensing, gæster Holstebro med sit nye hold SG Flensburg-Handewitt. Udsigten til et gensyn med Gråkjær Arena glæder Mensing:

- Jeg glæder mig allerede til at vende tilbage tilbage til Gråkjær Arena og generelt til at spille håndbold igen efter en lang pause.

Et ordentligt farvel til TTH
Skiftet til den tyske storklub skete efter håndboldsæsonen 2020/21 var afsluttet, og derfor fik venstre backen ikke mulighed for at takke ordentlig af. Det får han i stedet mulighed for nu:

- Jeg har jo kun fået sagt farvel til mine holdkammerater og dem omkring holdet. Så at jeg kan få lov at sige farvel med tilskuere i arenaen sætter jeg stor pris på, fortæller Aaron Mensing fra grænselandet.

Samme aften som vi siger farvel til Aaron Mensing, siger vi også goddag til Nikolaj Markussen og de fem nye TTH-spillere, der får deres debut i Gråkjær Arena mod SG Flensburg-Handewitt.

Du kan være med til jubilæumskampen mod SG Flensburg-Handewitt og dermed sige farvel og goddag på onsdag den 18. august klokken 18.30. Køb dine billetter her og se også vores limited edition jubilæumstrøje, som kan købes her.

Del på facebook