10.04.2024

Nederlag til SAH trods flot kulisse

I en flot kulisse lykkedes det desværre ikke TTH-mandskabet at sejre over Skanderborg AGF.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var masser af tænding og en flot kulisse, da TTH og Skanderborg AGF krydsede klinger i Gråkjær Arena.

Ti sponsorer havde op til kampen fået produceret 2.500 hvide TTH-trøjer, der skabte en flot kulisse, og publikum bakkede flot op på tilskuerrækkerne.

De to hold på banen skiftedes til at have momentum i 1. halvleg, og derfor kunne de også gå til pause næsten helt lige: 13-14.

I starten af 2. halvleg skabte SAH et forspring på tre mål, og trods flere forsøg lykkedes TTH-mandskabet ikke med at indhente dette. Derfor tog østjyderne desværre sejren og de to point.

- SAH kommer for nemt til deres chancer i 2. halvleg, og vi udnytter ikke i høj nok grad de chancer, vi får i den anden ende. Derfor ender det desværre på denne måde, analyserede dagens TTH-topscorer og Man of the Match Kevin Gulliksen kort efter kampen.

TTH Holstebro # Skanderborg AGF 28-32 (13-14)