13.10.2023

Nørager: ’To point i Thisted kræver fight og løsning på forsvar’

Lørdag eftermiddag skal TTH-mandskabet ud på en af ligaens sværeste udebaner, når Mors-Thy er modstanderen. Hør hvad Nicolaj Nørager siger om morgendagens kamp her.

Af Nanna Gantriis

Destinationen hedder Thisted og et af ligaens mest formstærke hold, når Nicolaj Nørager og holdkammeraterne i morgen møder Mors-Thy Håndbold på udebane:

- Jeg forventer, at det bliver en højintens kamp, siger Nicolaj Nørager inden morgendagens opgør.

Thy- og morsingboerne slog i tirsdags Skjern Håndbold med imponerende otte mål og virker som et hold i balance:

- Lige nu ligner Mors-Thy et hold, der kan gå på vandet - specielt på hjemmebane. Hvis ikke man matcher dem på udstråling og fysik, så er de rigtig farlige at spille mod, siger Nørager og fremhæver brødrene Tilsted samt hjemvendte Henrik Toft Hansen som nogle af profilerne.

’Intensiteten fra Skjern og Kolding skal frem’

Mors-Thy har kun tabt én kamp indtil videre i denne sæson - til stjernerne fra Aalborg Håndbold - men Nicolaj Nørager håber og tror på, at man kan drille naboerne mod nord.

- Vi skal løse deres defensiv og komme med samme intensitet, vi havde mod Skjern og KIF Kolding. Hvis vi lykkes med det, så tror jeg også på, at vi kan tage to point i Thisted i morgen.

En bus fyldt med TTH-fans er klar til at heppe på de hvidblusede, når kampen fløjtes i gang i Thyhallerne lørdag klokken 14.00.

Personlig sponsor for Nicolaj Nørager er

Forrige Næste