05.09.2023

Nørager: 'Vi skal komme med lige så meget hjerte og vilje som dem'

TMS Ringsted er modstanderen onsdag aften, og spørger man den tidligere TMS’er, Nicolaj Nørager, er sjællændernes vigtigste våben talent og ungdommens gåpåmod

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Skulle man finde en TMS Ringsted-ekspert blandt TTH-spillerne ville det med al sandsynlighed være Nicolaj Nørager.

Den 27-årige bagspiller tørnede ud for sjællænderne i perioden 2018-2020 og kender derfor godt til den klub, som onsdag gæster Gråkjær Arena:

- Det er TMS Ringsteds DNA at få nogle unge spillere ind, som på sigt kan blive profiler i ligaen, og som gerne vil have noget ansvar og spilletid væk fra de store ligahold, siger Nicolaj Nørager og uddyber:

- De har mange dygtige spillere, som har ungdommens gåpåmod. De kommer med alt hvad de har, og det skal man som modstander være klar på. Hvis de først får selvtillid, så bliver de svære at spille mod, siger Nørager og fremhæver blandt andet Oliver Wosniak og Christoffer Dreyer - begge skolet i GOG, samt fløjtalenterne Emil La Cour og Tobias Nielsen som profiler.

Stor fysik og stor vilje

Hvordan sikrer man sig så, at TMS Ringsted netop ikke får den selvtillid, der gør dem yderst farlige?

- Vi skal komme med stor fysik, og så skal vi komme med lige så meget hjerte og vilje, som de gør, konkluderer Nicolaj Nørager til slut.

Du kan stadig få fat i din billet til morgendagens kamp mod TMS Ringsted ved at klikke her.

Personlig sponsor for Nicolaj Nørager er

Forrige Næste