05.07.2023

Norsk profil må udsætte TTH-debut

En ankelskade udsætter desværre Kevin Gulliksens debut i TTH Holstebro. Den norske landsholdsfløj er blevet opereret, og håber på at få debut om to måneder.

Af Nanna Gantriis

Ankelskaden pådrog Kevin Gulliksen sig, da hans nu tidligere klub Frisch Auf Göppingen spillede EHF Final4 i Flensburg den 27. maj.

Skadens omfang har gjort, at TTH Holstebro har taget initiativ til grundige undersøgelser. Scanninger har i den forbindelse vist, at en operation var nødvendig for at komme skaden til livs.

Kevin Gulliksen er derfor i dag blevet opereret hos Capio i Viborg, og der venter nu et genoptræningsforløb på 8-10 uger, inden TTH Holstebros nye profil kan få debut i Gråkjær Arena.

Cheftræner Atlason: Vi må finde andre løsninger

For klubben, og for klubbens nye cheftræner Arnór Atlason, kommer dette uheld på et yderst ærgerligt tidspunkt.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at den skade Kevin pådrog sig i Tyskland holder ham væk fra vores opstart. Men jeg synes, det er mest ærgerligt for Kevin selv, fordi jeg ved, hvor meget han havde glædet sig til at komme i gang med træningen i TTH, siger Arnór Atlason om sin skadede spiller.

- Vores sundhedsteam vil sammen med den norske landsholdsstab sætte alt ind på at få Kevin hurtigt tilbage og i en endnu stærkere udgave. Men vi må forvente, at vi skal undvære Kevin i de første turneringskampe, og vi derfor må finde andre løsninger i opstarten, lyder det fra cheftræneren.

Kevin Gulliksen: Vil gøre alt for hurtig debut

Ny klub og skadet inden første arbejdsdag. Det er bestemt ikke den bedste kombination for 26-årige Kevin Gulliksen, der nu ser ind i en 8-10 ugers genoptræningsperiode.

- Jeg havde virkelig glædet mig til en god start i TTH Holstebro, og ville gerne bidrage til holdet fra start. Derfor gør det mig ondt, at jeg nu må sidde ude i opstarten og følge med fra sidelinjen. Omvendt er jeg glad for, at klubben har handlet professionelt og effektivt, så jeg hurtigt kunne blive opereret i Danmark og hurtigt kan komme i gang med genoptræningen. Nu handler det om at træne godt, så jeg snart kan få min debut i Gråkjær Arena.

Ligaspillerne møder ind til første træningsdag onsdag den 19. juli.

Personlig sponsor for Kevin Gulliksen er

Forrige Næste