07.05.2024

Ny assistenttræner på plads i TTH Holstebro

Det bliver Jacob Hessellund, der til sommer overtager rollen som assistenttræner i TTH efter Søren Hansen. Hessellund fortsætter samtidig i sit virke som klubbens talentansvarlig og skaber dermed en naturlig bro mellem talent og liga de næste to sæsoner.

Af Nanna Gantriis

Det bliver 31-årige Jacob Hessellund, der de kommende to sæsoner skal danne trænerduo med Arnór Atlason i TTH Holstebro.

Jacob har det seneste år leveret et flot stykke arbejde som talentansvarlig og træner for TTHs ungdomshold, og nu er han i samarbejde med klubben klar til at tage det næste skridt op på liganiveau.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Jacob stod højt på min liste over ønskede assistenttrænere, udtaler cheftræner Arnór Atlason om sin kommende kompagnon. 

Atlason og Hessellund spillede sammen i Aalborg Håndbold i sæsonen 2017-2018, og senest har de arbejdet sammen som henholdsvis cheftræner og talentansvarlig i TTH Holstebro. 

Derfor har Arnór Atlason også et stort kendskab til den assistenttræner, han får efter sommerferien: 

- Jeg ved, hvad Jacob indeholder, både som person og som håndboldtræner, og jeg synes, han passer rigtig godt ind i rollen som assistenttræner. Trods sin unge alder, har Jacob stor trænererfaring fra diverse ungdomsmiljøer, ligesom han selv har spillet flere år i ligaen. Så jeg synes, det er et godt match, siger Arnór Atlason.

’Giver god mening hele vejen rundt’

Udover at tiltræde som assistenttræner, forlænger Jacob Hessellund også sin kontrakt som talentansvarlig, så begge aftaler nu løber indtil 30. juni 2026.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at bruge mine erfaringer på liganiveau. Det var en nem beslutning, da klubben inviterede mig til en snak, og jeg synes, det giver god mening hele vejen rundt, udtaler Jacob Hessellund.

Med sin erfaring som talentansvarlig og ungdomstræner i TTH Ungdom kommer Jacob Hessellund til at være et naturligt bindeled mellem klubbens talenter og ligaholdet, hvilket han ser meget frem til:

- Jeg tror helt klart det bliver en styrke, at jeg har et øje på både ungdomsspillerne og ligaspillerne. Forhåbentlig kan det være med til at skabe en god synergi mellem talent- og ligaarbejdet i klubben, siger den kommende assistenttræner, der vil fortsætte udviklingen med at have flere ungdomstalenter med til ligatræningerne. 

Blå bog: Jacob Hessellund

  • 31 år
  • Tidligere ligaspiller i blandt andet Aalborg Håndbold, Mors-Thy Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold
  • Uddannet Cand.scient. i idræt med speciale i talentudvikling fra Aalborg Universitet
  • Træner for diverse ungdomshold i Aalborg Håndbold (2017-2018), Mors-Thy (2018-2021), Skyum Idrætsefterskole (2018-) og senest TTH Ungdom (2023-)
  • Talenttræner i DanskHåndbold siden 2023
Forrige Næste