30.01.2023

Ny fantribune indviet i Gråkjær Arena

En ny ståtribune skal fremover være med til at skabe stemning og oplevelser for vores fanklubber og publikum. Mandag var der rejsegilde, og til kampen mod BSH vil tribunen blive taget i brug.

Af Nanna Gantriis

Når tilskuerne kommer til ligakampen mod BSH mandag den 6. februar, er det med en ny ståtribune bag det ene mål. I dag blev der taget forskud med rejsegilde og snoreklipning i samarbejde klubbens to fanklubber, spillere og fanpartnere.

TTH Dragons: ’Fedt at vi kan stå tættere sammen’

I januar måned har håndværkere skiftet sæderne bag det ene mål ud med ståpladser så vores fanklubber, samarbejdsklubber og andre tilskuere kan få en endnu bedre oplevelse i Gråkjær Arena.

- Vi har altid stået op under kampene. Men det bliver endnu federe nu, for så kan vi stå tættere sammen, og måske få endnu flere med i fællesskabet bag målet, siger 15-årige Nikolaj Olesen og forsikrer om, at TTH Dragons er klar til kampen mod BSH.

Mens vi venter på ”premieren”, arbejdes der pt på at finde et navn til den nye ståtribune.

Tribunen blev indviet i forlængelse af dagens træningskamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Kampen endte 31-34 med Magnus Bramming og Frederik Tilsted som TTH-topscorere.

Tak til vores 20 TTH-fanpartnere:

  • Arne Hald, Caterfood, Degn/TopShop, EL:CON
  • Gråkjær, ID Identity, IT Relation, Jørgen Jensen Distribution, Kumo Møbler
  • K-Ventilation, Lars Højriis, Leif Møller Holding, Madsen Byg, Redoffice Konpap, Royal Unibrew,
  • Salmansen og co, Spar Nord, Stubkjær Grill, Vognmand Skræddergaard, Volkswagen Holstebro.
Forrige Næste