10.02.2023

Ny talentansvarlig på plads i TTH Holstebro

Jacob Hessellund bliver fra 1.juli 2023 ny talentansvarlig i TTH Holstebro for klubbens U17-, U19- og U23-årgange. Jacob bliver samtidig leder af klubbens talentakademi og U19-cheftræner.

Af Nanna Gantriis

Jacob Hessellund overtager opgaven som talentansvarlig, når Anders Høj stopper til sommer. Den nye talentansvarlig kommer med stor erfaring fra både liga- og ungdomshåndbold.

Jacob har underskrevet en 2-årig aftale, hvor han ansættes i en 20 timers stilling. Ansættelsen skaber stor glæde i klubben, fortæller TTH-direktør John Mikkelsen:

- For os er Jacob et scoop og en person, som vi tror meget på. Han har stor erfaring med unge spillere, og han har håndbolderfaring fra mange miljøer. Derudover kan vi mærke, at han har en stor lyst, ambitioner og en interesse for at skabe en trænerkarriere.

Ligaspiller går trænervejen

Mange vil kende Jacob Hessellund fra sin nuværende position som venstrefløj i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Men det er ikke mindst hans erfaringer udenfor banen, der betyder, at han nu bliver talentansvarlig de kommende to sæsoner.

- Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville gå mere helhjertet ind i trænergerningen på et tidspunkt. Nu opstod muligheden for at føre det ud i livet, siger Jacob Hessellund, og forklarer valget af netop TTH Holstebro:

- Klubbens værdisæt stemmer godt overens med mit eget, da jeg både vægter hårdt arbejde og et godt fællesskab højt. Jeg glæder mig til at bygge videre på det fundament, der allerede er lagt og gøre TTH Ungdom til et endnu mere attraktivt ungdomsmiljø. 

Holstebro-mand klar som ny U17-cheftræner

Foruden Jacob Hessellund tilknytter klubben 25-årige Oliver Sommer som cheftræner for U17 førsteholdet til den kommende sæson. Oliver er pt assistenttræner for U17 hold 1, og bliver cheftræner for holdet til den kommende sæson.

Det resterende træner set-up i TTH Ungdom vil blive præsenteret i den kommende tid.

Talentpartnere for TTH Ungdom er Færchfonden, Holstebro Kommune og Vald. Birn.

Fakta: Jacob Hessellund

  • 30 år
  • Har en kandidatgrad i idræt fra Aalborg Universitet (2012-2017)
  • Håndboldtræner på Skyum Idrætsefterskole siden 2018
  • Træner for diverse ungdomshold i landsdelen siden 2017
  • Nuværende ligaspiller i Lemvig-Thyborøn Håndbold
Forrige Næste