12.04.2023

Ny U23-træner på plads i TTH Holstebro

Når den nye håndboldsæson starter efter sommerferien, bliver det med Jørgen Borregaard som ny træner for klubbens U23-hold. Jørgen afløser Per Sandholm, som har gjort et godt stykke arbejde med U23-talenterne de seneste tre år.

Af Nanna Gantriis

Det bliver Jørgen Borregaard, der skal stå i spidsen for klubbens U23-mandskab til næste sæson. Holdet består af unge TTH-spillere, der har et ønske om at udvikle sig og få ansvar i seniorrækkernes 2. division.

Mange af klubbens unge talenter har gennem årene tørnet ud for U23-mandskabet, og ligatræner Søren Hansen glæder sig til at byde Jørgen velkommen:

- Vi glæder os til at byde Jørgen velkommen og skabe et godt samarbejde i krydsfeltet mellem de unge talenter og ligatruppen.

Ligaspillere bliver talenttrænere

Foruden tilgangen af Jørgen Borregaard, vil Miha Zvizej, Sander Heieren samt klubbens kommende fløjspiller, Frederik Bjerre, blive tilknyttet som faste talenttrænere i klubbens U17, U19 og U23-afdelinger.

De tre ligaspillere vil løbende stå for individuel styrke-, målmands-, og fløjtræning til de unge talenter. Alt sammen med ønsket om at styrke de unges udvikling og samtidig være inspirator for klubbens talenter.

Talentpartnere for TTH Ungdom er Birn, Færchfonden, Holstebro Kommune og Holstebro Elitesport.

Forrige Næste