01.07.2023

Pænt farvel og goddag på TTH-kontoret

I dag, den 1.juli, er dagen, hvor vi i TTH Holstebro siger pænt goddag til vores nye ansatte. I år er der ikke kun nye ansigter i den sportslige sektor. Der er også udskiftning og nye folk i klubbens administration.

Af Nanna Gantriis

Mens forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang og kampprogrammet finpudses, så er det tid til at sige pænt farvel til to personer, som har udført et stort stykke arbejde uden for banen.

Fankoordinator tager til Norge

Klubbens fankoordinator Morten Damgaard har ønsket at komme ud og rejse og se nye håndboldmiljøer. Det betyder, at Morten stopper i klubben, og i den kommende sæson skal være håndboldkonsulent og træner i den norske klub Byåsen.

- Fra klubbens side skal der lyde en stor tak til Morten for hans indsats. Det har været en fornøjelse at have ham i klubben. Morten har en stor andel i succesen med vores klubsamarbejde, fælles træning på tværs af U11-U15 samt udviklingen af vores unge fans i TTH Dragons. Vi håber bestemt, at vores veje krydser hinanden igen i fremtiden, siger klubbens direktør John Mikkelsen.

Fire gode år som talentansvarlig

Tiden er også inde til at sige farvel til klubbens talentansvarlig gennem fire år, Anders Høj, som nu skal være assistenttræner for Rækker Mølles 1. divisionsherrer.

- Anders Høj har været omdrejningspunktet i det gode talentmiljø, som har kendetegnet klubbens Talentakademi og U17/U19-miljøet de seneste år. Anders har med stor personlighed og passion skabt et miljø, hvor fællesskab og den individuelle udvikling har været det store fokuspunkt. Vi glæder os til at følge Anders´ videre trænerkarriere, siger John Mikkelsen.

Tre stærke kort tager over

Nye ansigter er klar til at træde ind i TTH-administrationen fra dags dato, og vil deltage i den fortsatte udvikling af klubben.

- Line Kristoffersen vender tilbage efter barsel. Line bliver bl.a. ansvarlig for klubsamarbejdet med vores lokale og regionale samarbejdsklubber, og samtidig kommer Line til at stå for udviklingen af klubbens fanshop, som får en del nyheder i den kommende sæson. Line har været i TTH i en årrække, og har derfor et stort kendskab til klubben.

- Ny talentansvarlig bliver Jacob Hessellund, som netop har afsluttet en aktiv ligakarriere i bl.a. Mors-Thy Håndbold og senest Lemvig-Thyborøn Håndbold. Jacob kommer med stor passion for unge talenter, og bliver cheftræner for U19-afdelingen. Desuden er Jacob allerede godt i gang med at udvikle vores U11-U15 fællestræningsmodel på tværs af samarbejdsklubberne.

- Ny person i spidsen for koordinering og udvikling af fansamarbejdet med fanklubben og TTH Dragons, bliver vores nye ligaspiller Frederik Bjerre. Den 22-årige fløjspiller brænder for arbejdet med unge mennesker og bliver bindeleddet mellem klubben og de unge fans. Frederik kommer desuden til at deltage som træner og inspirator for klubbens unge talenter. Her får han følgeskab af Sander Heieren og Miha Zvizej.

- Ydermere søger klubben en medarbejder, der kan indgå i salgsteamet med opstart snarest muligt. Stillingsopslag følger.

Vi ønsker Morten og Anders al mulig held og lykke med deres nye håndboldeventyr og siger samtidig goddag til Line, Jacob og Frederik.

Forrige Næste