14.08.2022

Progression og pokal med hjem fra Norge

TTH-mandskabet tager hjem fra Norge med en ny pokal og vigtigst af alt: En masse udvikling i holdets spil. Hør Porup, Tilsted og Hansen evaluere weekendens træningsturnering her:

Af Nanna Gantriis

Efter to middelmådige kampe torsdag og fredag tog TTH-mandskabet skeen i den anden hånd og fik en rigtig god afslutning på weekendens opvarmningsturnering i Tønsberg. 

Forsvaret og målmændene viste stærkt spil, mens flere bød ind i angrebet, og dermed kunne holdet lade sig hylde som vindere af turneringen efter en finalesejr over Ribe-Esbjerg HH på 34-28. 

Søren Hansen: ”Et fint punktum”
Søren Hansen glæder sig over det udtryk, der blev vist i holdets to sidste kampe:

- Jeg synes, vi leverer en god indsats og har et godt udtryk i de sidste to kampe mod Redbergslids IK og Ribe-Esbjerg. Vi sætter et godt punktum for turen og tager nogle gode erfaringer med hjem i bagagen. 

Jonas Porup: ”Progression er nøgleordet”
Jonas Porup havde mange minutter i forsvaret sammen med blandt andet Mathias Smed og Miha Zvizej i de fire kampe:

- Vi er blevet bedre og bedre som turneringen er skredet frem. De første to kampe var ikke godkendte, men jeg synes, vi træder i karakter lørdag og søndag. Specielt første halvleg i finalekampen mod Ribe-Esbjerg er jeg rigtig tilfreds med. Så progression er nøgleordet for denne weekend. 

Frederik Tilsted ”Dejligt med revanche"
Frederik Tilsted havde taget den varme skudarm med til Norge. 24 gange nettede bagspilleren på de fire kampe og blev dermed holdets klare topscorer:

- Første kamp mod Ribe-Esbjerg var vi udfordret både offensivt og defensivt. Derfor var det rart at vise et andet udtryk i dag. Jeg synes, vi over disse fire dage har fået skabt en god base - især i forsvaret. Det er noget, som vi skal hjem og bygge videre på.

Personlig sponsor for Søren Hansen, Jonas Porup og Frederik Tilsted er ID Identity, Seat Holstebro og STS Biler.

Du kan allerede nu købe billet til TTH-mandskabets første officielle kamp, når vi møder Mors-Thy Håndbold i pokalturneringen. Bestil nu og få billetterne til Early Bird-pris ved at klikke her.

Forrige Næste