23.08.2022

Sidste test gav svar og god stemning

Temperaturen steg et par ekstra grader i Idrætscenter Vest her til aften, da TTH spillede sidste træningskamp med de to fanklubber på lægterne.

Af Nanna Gantriis

Det var varmt i Holstebro og omegn tirsdag aften, og det samme var TTH Holstebro i de første 30 minutter mod Elverum Håndbold. Et godt indstillet forsvar kombineret med skarpe TTH-skytter betød, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 16-13 mod de norske mestre.

I anden halvleg fik Elverum mere fat om kampen og viste, hvorfor de har været flot repræsenteret i Champions League de seneste år. Derfor kunne nordmændene gå fra banen som vindere med en sejr på 29-27. 

Zvizej om opbakningen: 'En fed sparingspartner'
Godt nok blev der ikke vundet på håndboldbanen, men på lægterne blev der heppet til den helt store guldmedalje. Både TTH Holstebro Fanklub og TTH Dragons havde opstartsarrangement inden dagens kamp mod Elverum, og ligesom spillerne skulle teste formen af, så skulle de to fanklubber også varme op til sæsonstart:

- Det er sjovt at sige om en træningskamp, men der var en vanvittig fed stemning i dag, fortalte Miha Zvizej efter kampen. Sloveneren var populær blandt fansene og måtte en tur ned forbi endevæggen for at blive hyldet af fanklubberne efter aftenens kamp. 

- Vi håber, at de alle sammen kommer igen til pokalkampen mod Mors-Thy på mandag. De skaber så meget god stemning, og det er fedt, at vi kan sparre med dem. De kan være et vigtigt våben i en marginalkamp som den, der venter på mandag.

TTH Holstebro # Elverum Håndball 27-29 (16-13)
Målscorer TTH Holstebro: Christian Jensen 5, Miha Zvizej 5, Magnus Bramming 5, Dan Beck-Hansen 4, Allan Damgaard 2, Jonas Gade 2, Jonas Porup 2, Nikolaj Markussen 1, Emil Jensen 1.

Personlig sponsor for Miha Zvizej er

Forrige Næste