16.02.2023

Søren Rasmussen forlænger til 2026

Søren Rasmussen har forlænget sin kontrakt, så målmandstræneren nu er i TTH Holstebro indtil sommeren 2026.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Han har kun været i klubben siden sommer, men allerede nu er Søren Rasmussen klar på mere i TTH Holstebro. Derfor har han forlænget sin kontrakt med yderligere to år, så den nu løber indtil sommeren 2026.

- Jeg er blevet rigtig glad for at være i klubben, og jeg kan bare mærke, at det er et rigtig godt match. Så da jeg blev præsenteret for muligheden, var jeg ikke det mindste i tvivl, siger Søren Rasmussen.

Styrker det sportslige set-up

Glæden er gensidig, hvilket understreges med den tidlige kontraktforlængelse:

- Søren har fra dag 1 vist, at han både personligt og sportsligt er med til at styrke set-uppet i klubben. Søren er en ambitiøs træner, og han indeholder masser af erfaring og kvaliteter, som han på bedste vis giver videre til vores spillere og tager med ind i trænerteamet, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Trives i nuværende struktur

For målmandstræneren har samarbejdet i trænerteamet og spillertruppen været vigtig for hans forlængelse:

- Jeg trives i at udvikle vores målmænd, og samtidig have mulighed for at byde ind på andre områder. Være med til at lægge vejen for, hvor vi skal hen, og have et tæt samarbejde med spillertruppen og trænerteamet. Det har gjort, at jeg nu ser frem til flere år i klubben, siger Søren Rasmussen.

Til sommer skal Søren Rasmussen indgå i et trænerteam sammen med Arnór Atlason og Søren Hansen. Alle tre trænere har nu kontrakter, der løber til sommeren 2026.

Personlig sponsor for Søren Rasmussen er

Forrige Næste