02.12.2023

Stærk sejr i Ringsted

Som det blot andet hold i sæsonen tog TTH-mandskabet en flot sejr på TMS Ringsteds hjemmebane.

Af Nanna Gantriis

TMS Ringsted startede kampen bedst og skabte hurtig en føring på tre mål. Men TTH-mandskabet ville det anderledes, og fightede sig tilbage i kampen via godt forsvarsspil og skarphed.

I kampens 22. minut kunne Josip Cavar score i tomt mål og sikre den første TTH-føring i kampen med cifrene 11-10. Resten af 1. halvleg skiftedes de to hold til at score mål, og pausecifrene lød derfor 14-15 i Ringsteds favør.

2. halvleg skulle vise sig at blive en nervepirrende en af slagsen. De to hold byttede mål indtil det 47. minut, hvorefter fem TTH-mål i træk skabte en føring til de hvidblusede.

TMS Ringsted spillede sig tilbage i de sidste 6 minutter af kampen, men 3 mål i træk fra Nikolaj Markussen sikrede TTH-mandskabet sejren og de to point.

TMS Ringsted # TTH Holstebro 28-29 (15-14)