29.09.2022

Stærke BSH og brormand venter

BSH, bronze og brormand. Det er nøgleordene for Frederik Tilsted, der sammen med holdkammeraterne skal i kamp igen lørdag eftermiddag.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Der venter et besøg hos sidste års bronzevindere, når Frederik Tilsted og holdkammeraterne på lørdag spiller ude mod Bjerringbro-Silkeborg.

Og TTH-playmakeren er ikke den eneste med navnet ”Tilsted” på ryggen, når der fløjtes op i JYSK Arena. Frederiks storebror, Henrik, huserer på venstrefløjen i BSH, hvorfor yngste Tilsted må være den helt rigtige til at give en status på weekendens modstander.

- BSH er et rigtig godt hold. De tog point mod Aalborg i weekenden og viste, at når de spiller op til deres bedste, så er de et rigtig farligt bekendtskab, siger Frederik og uddyber:

- De har et rigtig godt forsvar, og så synes jeg, at de har en farlig bagkæde med Nikolaj Øris, Ludvig Hallbäck og Mads Kjeldgaard, som har løst opgaven flot efter William Bogojevic’ korsbåndsskade.

Som brødre vi dele… bare ik' på håndboldbanen
Frederik Tilsted er dog langt fra klar til at give de to point til storebror:

Der er ingen tvivl om, at det bliver en hård kamp, for BSH er inde i en god stime. Men jeg synes, vi har haft nogle gode træninger i denne uge, og vi viste nogle fine takter mod Skjern, som vi skal bygge videre på - især i forsvaret. Så Henrik får ikke de to point uden kamp, afslutter han med et smil.

Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg fløjtes i gang lørdag eftermiddag klokken 16.00. Kampen vises hverken på TV eller livestream, så der er al god grund til at tage med vores udebanebus og støtte holdet. Bestil din billet ved at klikke her.

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er

Forrige Næste