17.04.2024

Storsejr og sikkert videre til 1/8-finalen i Santander Cup

TTH-mandskabet spillede sig videre til 1/8-finalen i Santander Cuppen efter en komfortabel sejr over Stoholm IF fra 2. division.

Af Nanna Gantriis

De hvidblusede satte sig hurtigt på kampen, hvor Josip Cavar lukkede af i målet, mens Kevin Gulliksen var sikkerheden selv med 10 mål på 10 forsøg i 1. halvleg. Derfor kunne de hvidblusede gå til pause foran 21-6.

I 2. halvleg fortsatte det høje tempo og de mange mål - denne gang med Frederik Bjerre som primus motor på den modsatte fløj.

Derfor kom sejren heller aldrig i fare, og TTH-mandskabet kan booke billet til pokalturneringens 1/8-finale efter en sejr på 40-18.

Den næste runde af pokalturneringen spilles på den anden side af sommerferien.

Stoholm IF # TTH Holstebro 18-40 (6-21)