28.02.2024

Svær aften i Aarhus

TTH-mandskabet stod godt i forsvaret, men var udfordret på angrebsspillet og en velspillende Salah Boutaf.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Sander Heieren og forsvaret stod fornuftigt, men TTH-mandskabet var udfordret på angrebsspillet, da holdet på udebane spillede mod Skanderborg AGF onsdag aften.

Heieren, der netop er blevet udtaget til det norske A-landshold, fortsatte sin flotte stime for 2024, og havde i løbet af kampen redningsprocenter over de 50, takket være store redninger og et godt forsvar.

I modsatte ende havde TTH-mandskabet dog ikke samme succes, hvor de hvidblusede kæmpede med at omsætte chancerne til mål:

- Forsvarsmæssigt skaber vi egentlig nogle gode betingelser ved kun at lukke 25 mål ind. Men når vi selv kun laver 19 mål i den anden ende, så er det svært at vinde, lød det ærligt fra TTH-topscorer Jens Møller efter kampen.

Jens fik fuld spilletid i dagens kamp, og tilbagebetalte tilliden med 6 mål på 8 forsøg.

Fløjkollegaen Kevin Gulliksen sad over grundet en forstrækning i læggen, hvorfor hans navn heller ikke var at finde i Norges landsholdstrup i søndags.

’I medgang og modgang’

Næste gang TTH-mandskabet skal i aktion er fredag den 8. marts, når holdet spiller mod Ribe-Esbjerg på hjemmebane.

Og selvom Jens Møller godt ved, at det er nemmere at holde med et hold i medgang, så håber han og holdkammeraterne, at folk fortsat vil bakke op og komme til kampen mod Ribe-Esbjerg.

- Sport er medgang og modgang. Og vi ved godt, at det kræver meget lige nu. Derfor håber vi også, at folk vil komme i hallen fredag den 8/3 og hjælpe os med at skabe de 10% ekstra uden for banen. Det vil vi sætte meget stor pris på.

Personlig sponsor for Jens Møller er Holstebro Elitesport.

SAH # TTH Holstebro 25-19 (12-10)

SAH:
Redninger: Salah Boutaf 12/29 (41%)
Målscorer: Mikkel Lang 6, Jonathan Mollerup 5, Torben Petersen 3, Fredrik Olson 3, Morten Hempel 3, Lars Mousing 2, Anton Bramming 2, Thor Kristensen 1.

TTH Holstebro:
Redninger: Sander Heieren 16/40 (40%)
Målscorer: Jens Møller 6, Nikolaj Enderleit 4, Miha Zvizej 4, Frederik Bjerre 2, Nikolaj Markussen 2, Christoffer Cichosz 1.

Antal tilskuere: 2087

Personlig sponsor for Jens Møller er Holstebro Elitesport

Forrige Næste