14.04.2023

’Ét point i Nordsjælland kan være rigtig vigtigt’

TTH-mandskabet kunne tage ét point med hjem til kontoen efter en tæt og fysisk kamp i Nordsjælland. Læs Markussen og Halldórs tanker om kampen her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var både spænding og tænding i Helsinge-Hallen her til aften. 

TTH-mandskabet var ad flere omgange foran med 1-2 mål, men en nordsjællandsk slutspurt og en scoring af Nichlas Hald i sidste angreb betød et slutresultat på 29-29.

Både Skjern og Skanderborg Aarhus Håndbold har dette forår måtte rejse hjem fra Nordsjælland med nederlag, og derfor vidste TTH-mandskabet også, at det kunne blive en svær kamp.

- Lige nu ærgrer vi os over, at vi ikke tager begge point, for vi var i teten i store dele af kampen. Omvendt kan det point, vi får med herfra i dag, vise sig at være rigtig vigtigt, når stillingen skal gøres op om en måneds tid, siger Nikolaj Markussen, der med syv scoringer var en nøglefigur på TTH-mandskabet.

Halldór: ’Ét point som dette er meget velkomment’

TTH-træner Halldór Sigfússon er, ligesom Nikolaj Markussen, glad for det ene point, man nu kan tage med hjem fra Sjælland:

- Når man som os har kæmpet med tingene, så er ét point som dette meget velkomment. Der er ting, hvor vi godt kan være skarpere og spille mere klogt. Men jeg synes, vi fighter godt i dag, og tager flere positive ting med fra opgøret, siger Halldór Sigfússon og afslutter.

- Derfor er det godt, at vi allerede skal i kamp mod Mors-Thy på torsdag. Så vi kan bygge videre på dette opgør.

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen og Halldór Sigfússon er ID Identity og JJD.

Kampen mod Mors-Thy spilles i Gråkjær Arena torsdag den 20. april klokken 19.00

Forrige Næste