22.05.2023

Kære fans: Tak for denne sæson

Sidste kamp er spillet i Gråkjær Arena i denne sæson. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at takke vores fans for opbakningen det seneste år.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Sidste kamp er spillet i Gråkjær Arena på denne side af sommerferien. Derfor vil vi gerne sige TAK til alle jer fans, tilskuere, sponsorer og håndboldelskere, der har bakket os op i denne sæson.

Opbakningen kunne både mærkes på tilskuerpladserne og i statistikkerne, hvor Gråkjær Arena var den tredjemest besøgte hjemmebane i grundspillet. Tak for det!

Desuden skal der lyde en stor tak til alle vores frivillige, der kamp efter kamp trækker i arbejdstøjet med ønsket om at give tilskuerne en god oplevelse. I er guld værd!

Masser af TTH-indhold sommeren igennem

Selvom sidste kamp er spillet, så fortsætter arbejdet i Gråkjær Arena sommeren igennem. Spillerne træner fortsat i hallen og pudser formen med fysiske tests og lange løbeture, mens der på kontoret bindes sløjfe på denne sæson, og forberedes til den kommende sæson, så vi kan byde fans, tilskuere og sponsorer velkommen efter sommerferien. 

I disse dage arbejdes der frem mod årets TTH Klubdag den 3. juni, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Vi kommer til at opdatere løbende gennem sommeren på vores hjemmeside og sociale medier, så der er masser af mulighed for at følge klubben og de nye spillere i juni, juli og august.

Vi håber at se jer igen til august, når Niklas Landin, Mads Hoxer og resten af Aalborg Håndbold gæster Gråkjær Arena i pokalturneringen!

 

Forrige Næste