14.04.2023

Top3: Tilskuerne vælger Gråkjær Arena til

Mere end 30.000 tilskuere har set TTH-mandskabet i aktion i Gråkjær Arena dette grundspil. Det rækker til en flot 3. plads foran store byer som Silkeborg, Kolding og Fredericia.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Gråkjær Arena er den 3. mest besøgte hjemmebane i HTH Herreligaen denne sæson.

Det viser tal fra Divisionsforeningen, der efter grundspillet har lagt ligaholdenes tilskuertal sammen og listet holdene ud fra gennemsnittet per kamp.

Med gennemsnitligt 2.376 tilskuere pr. kamp, indtager TTH Holstebro og Gråkjær Arena en flot 3. plads, foran store byer som Silkeborg, Kolding og Fredericia.

Nye initiativer og en langsigtet strategi giver pote

Det stigende tilskuertal er et resultat af både nye initiativer og en langsigtet strategi, fortæller klubbens marketing- og salgskoordinator, Simon Frederiksen:

- Vi har haft stor fokus på at lave tilskuertiltag, som skaber et godt set-up omkring vores kampe. Desuden bruger vi tid på at lave arrangementer for vores sponsorers personaleforeninger, og på at få lokale foreninger og de unge mennesker fra vores samarbejdsklubber ind i hallen, så de alle kan få en god håndboldoplevelse i Gråkjær Arena.

Fanpartnere gør flere ting mulige

I den forbindelse udgør klubbens 20 fanpartnere en vigtig grundsten, fortæller Simon Frederiksen.

-  I samarbejde med vores 20 fanpartnere har det været muligt at lave flere publikumstiltag før og efter kampene, ligesom fanpartnerne har hjulpet os til at lave nogle skarpe billetpriser, så det er blevet en smule billigere at komme til håndbold i Gråkjær Arena.

Et vigtigt parameter er ligeledes den håndboldkultur, der hersker i Holstebro og omegn.

- Holstebro er en stor håndboldby, og har været det i mange år. Det skaber en kultur blandt fans, sæsonkortholdere, sponsorer og områdets borgere generelt. Folk prioriterer at se kampene i Gråkjær Arena, når vi spiller, og det er en indsats, som er blevet oparbejdet gennem mange år.

Bramming: ’Vi kan mærke, at der er godt gang i lægterne’

Den store opbakning på tilskuerrækkerne bliver også bemærket på banen, fortæller Magnus Bramming:

- Det er flot, at der kommer så mange i denne tid, hvor vi har haft mest behov for det på banen. Vi ærgrer os over, at vi ikke har fået de point der skal til, og kan give publikum nogle kampe om de høje placeringer, men vi er utrolig glade for den opbakning, vi har oplevet, og vi kan mærke at der er godt gang i lægterne.

Næste hjemmekamp er torsdag den 20. april klokken 19.00, hvor vi Magnus Bramming og holdkammeraterne tager imod Mors-Thy.

Forrige Næste