03.08.2022

Trampolinspring og teambuilding gav sved på panden

TTH-mandskabet har de seneste to dage været indlogeret på Idrætsefterskolen Lægården til teambuilding. Badminton, springgymnastik og billiard har været på "skoleskemaet" med det overordnede formål at lære hinanden bedre at kende.

Af Nanna Gantriis

Gik man forbi Idrætsefterskolen Lægården sent tirsdag eftermiddag var det er specielt syn, man ville møde i efterskolens springlokale. Her var TTH-spillerne kommet på dybt vand, eller nærmere i "dyb grav", hvor de skulle lære at lave baglæns saltomortale.

Det er ikke planer om vilde jubelscener på håndboldbanen, der har trukket spillerne i springgraven. I stedet er det i teambildingens tegn, at Bramming, Porup og holdkammeraterne skulle prøves af i springlokalet, på fodboldbanen og rundt om billardbordet.

- Det har været nogle sjove dage. Jeg kan mærke, at jeg få bygget nogle bedre bånd til de andre spillere, fortalte Sander Heieren under en pause i dagens fodboldturnering. 

Opholdet på Lægården sluttede med fællesspisning onsdag aften, sammen med spillernes familier og klubbens administration.

Personlig sponsor for Sander Heieren er

Forrige Næste