10.02.2024

TTH gav Aalborg modstand på svær udebane

TTH Holstebro var på en stor opgave lørdag eftermiddag, da holdet mødte ligaens klare tophold: Aalborg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

De to hold fulgtes ad i store dele af 1. halvleg, indtil Aalborg Håndbold scorede tre hurtige mål lige inden pausen.

En svær TTH-periode de første ti minutter af 2. halvleg skabte et endnu større forspring op til Niklas Landin & co.

Men så tog Sander Heieren fra i TTH-målet og reddede fem bolde i streg. I den anden ende var Jens Møller og Nikolaj Enderleit skarpe foran mål, og så var TTH-mandskabet pludselig inde i kampen igen.

Den helt store overraskelse lurede, da Mathias Smed reducerede til 27-25 otte minutter før slutfløjt.

Igen trak Aalborg Håndbold dog fra og viste, hvorfor de anses som et af Europas bedste klubhold. De to måls forskel blev til fem måls forskel igen, og derfor sikrede nordjyderne sig en klar sejr til sidst.

- Jeg glæder mig over, at vi fortsætter med at have høj moral, og at vi kæmper os tilbage i kampen, selvom Aalborg er komfortabelt foran. Men jeg ærgrer mig også over, at vi laver nogle dyre fejl i perioder af kampen. Det må man ikke gøre mod et tophold som Aalborg, lød det fra Arnór Atlason kort efter slutfløjt.

Aalborg Håndbold # TTH Holstebro 33-27 (18-14)