06.06.2023

TTH henter nordmand til bagkæden

Thomas Boilesen er ny spiller i TTH Holstebro. Bagspilleren kommer fra KIF Kolding, og har underskrevet en 1-årig kontrakt.

Af Nanna Gantriis - Foto: Morten Damgaard

Der kommer mere norsk islæt på TTH-mandskabet den kommende sæson. Den 24-årige bagspiller Thomas Boilesen skifter nemlig til klubben på en 1-årig kontrakt.

Boilesen er en fast del af det norske rekrutlandshold, og har spillet de seneste tre sæsoner i KIF Kolding. 104 gange har nordmanden nettet for koldingenserne i denne sæson, og nu er han klar til at gøre det samme i TTH-trøjen:

- Jeg har fulgt dansk håndbold i lang tid - også længe inden jeg selv kom til Danmark - og historien viser, at TTH Holstebro er en rigtig god klub. Desuden har jeg haft nogle gode snakke med Arnór Atlason og Søren Hansen om, hvad jeg kan bidrage med i den kommende sæson. Disse snakke har bekræftet mig i, at et skifte til TTH er det rigtige for mig, forklarer Thomas Boilesen.

En godt skydende flowspiller skal styrke bagkæden

Tilgangen af Thomas Boilesen sker dels i ønske om at styrke holdets bagkæde, og dels for at lukke hullet efter en skadet Jonas Porup, forklarer træner Søren Hansen:

- Da vi har nogle spillere, som endnu ikke er helt tilbage efter længerevarende skadesforløb, og vi nu også har Jonas Porup ude et stykke tid, har vi ønsket at få en større bredde i truppen og dermed øge niveauet. Derfor glæder vi os over, at det er lykkes at få Thomas Boilesen ind i truppen til den kommende sæson, siger Søren Hansen og sætter følgende ord på klubbens nye spiller:

- Thomas er en alsidig flowspiller med et godt skud og en dejlig direkthed i sit spil, som vi ser frem til at få på holdkortet efter sommerferien.

Personlig sponsor for Thomas Boilesen bliver Jespers Planteskole.

Fakta: Thomas Boilesen

  • 24 år
  • 198 cm høj
  • Venstre back/playmaker
  • Fra Bærum, Norge
  • Tidligere klubber: KIF Kolding, Drammen HK og Haslum HK
  • Fast del af det norske rekrutlandshold
Forrige Næste