24.11.2023

TTH Ungdom har trænerfundamentet klar til 2024/25

TTH Ungdom har flere af klubbens trænere på plads til den kommende sæson. Få et overblik her.

Af Nanna Gantriis

Sæsonen 2023/24 er godt i gang i TTH Ungdom, og allerede nu er flere af grundstenene til sæsonen 2024/25 på plads.

Jacob Hessellund har fortsat ét år tilbage af sin gerning som talentansvarlig. Desuden har Jacob forlænget sin aftale som U19-træner, så den nu løber til og med sæsonen 2024/25. Forlængelsen betyder også, at Jacob fortsat vil være ansvarlig for U19-gruppen i TTH Ungdom.

Martin Hansen blev inden denne sæson en del af TTH Ungdom efter en lang karriere som ligaspiller- og træner i Danmark og Norge. Det første halve år har givet Martin endnu større lyst til at fortsætte, og derfor glæder vi os over, at han har forlænget sin aftale, så Martin i sæsonen 24/25 skal være cheftræner og ansvarlig for U17-gruppen.

Jacob og Martin får desuden ligatræner Søren Hansen som sparringspartner til den kommende sæson. Søren vil være synlig i og omkring ungdomsarbejdet.

Sander Heieren og Frederik Bjerre fortsætter som talenttrænere. Det betyder, at de to ligaspillere også i sæsonen 2024/25 kontinuerligt vil tage del i den individuelle træning for spillere og målmænd i TTH Ungdom.

Hessellund: 'Styr på fundamentet = mere fokus på talenterne'

Talentansvarlig Jacob Hessellund glæder sig over, at man allerede nu har styr på fundamentet til den kommende sæson i TTH Ungdom:

- Det er dejligt, at vi allerede på nuværende tidspunkt har fundamentet på plads til sæsonen 2024/25, udtaler Jacob Hessellund:

- Det giver os trænere mulighed for at arbejde mere fokuseret med de unge talenter, og samtidig giver det noget ro til at optimere rammerne i TTH Ungdom yderligere til den kommende sæson. Det tegner til at blive en spændende sæson!

TTH Ungdom vil på et senere tidspunkt præsentere flere af trænerne for sæsonen 24/25 - heriblandt set-uppet for klubbens U23-hold.

Overvejer du at blive en del af TTH Ungdom, så kontakt Jacob Hessellund på tlf. 42 44 47 90 eller på jacob@tthholstebro.dk.

Talentpartnere i TTH er Østermark Entreprenørforretning, Birn, Færchfonden, Holstebro Elitesport og Holstebro Kommune.

Forrige Næste