Fanklubber

TTH Holstebro har to officielle fanklubber. Deres mål er at skabe Danmarks Stærkeste Hjemmebane i Gråkjær Arena Holstebro og udvikle fankulturen i TTH Holstebro. Derudover er de aktive som støtte på udebaneture.

Ud over at være til stede ved kampene er fanklubberne værter for en række arrangementer i løbet af sæsonen - flere af disse i samarbejde med TTH Holstebro og ligaspillerne. De fleste arrangementer er åbne for medlemmer af fanklubberne, og ofte kommer de helt tæt på trænere og spillere.

Fordele:

  • Opstartsmøde med ligaprofiler
  • Specialpris på fantrøjer og tilbud om udebaneture
  • 2 årlige fandage hvor der f.eks. kan være fælles spisning med ligaspillere
  • Socialt samvær med andre og ny stor omgangskreds

Kontakt en af vores fanklubber og bliv en del af et godt fælleskab.

TTH Fanklub
TTH Fanklub har været med helt fra starten i år 2000. Medlemmerne er typisk over 18 år. Der findes også medlemsskaber for børn og unge. Vi arbejder på at skabe en mere moderne fanprofil, og det skal blandt andet ske ved at samarbejde og inddrage unge tilhængere fra TTH Dragons på tribunerne i Gråkjær Arena Holstebro. Indmelding og flere informationer kan findes på TTH Fanklub's facebook-side.

TTH Dragons
TTH Dragons blev oprettet i 2016, hvor lokale unge spillere fra moderklubberne Tvis Håndbold og HH90 gik sammen. Sidenhen er der kommer mange nye medlemmer og der blevet etableret en ny fankultur for unge, hvor de hjælper hinanden. TTH Dragons er typisk unge i alderen 14-18 år. TTH Dragons fokuserer mest på hjemmekampe i Gråkjær Arena Holstebro, men er også med på udvalgte udebaneture. Indmelding og flere informationer kan findes på TTH Dragons facebook-side.