VIP-arrangementer til kampe

VIP-arrangementer

I forbindelse hjemmekampe er der spisning før kampen for medlemmer af TTH Erhvervsklub og andre VIP-gæster.

I Sponsornyt, som er et nyhedsbrev til sponsorer udsendt pr. e-mail, finder man indbydelser til kampene med information om VIP-arrangementet til den pågældende kamp. Indbydelserne findes også her på siden i højre side. Indbydelser udsender også direkte til sponsorernes tilmeldte e-mailadresser.

VIP Lounge åbner normalt 1 time og 45 minutter før kampstart. Til visse kampe åbnes der tidligere. Dette vil fremgå af de udsendte indbydelser. Din billet skal forevises som adgangstegn til VIP Lounge og sponsorområde før kampen. 15 minutter efter åbning af VIP Lounge forbeholder vi os ret til at disponere over bestilte pladser, hvor der endnu ikke er fremmøde.

Vestjysk Bank Lounge og Cafe Krøyer findes på 1. sal. ID Lounge, PwC Lounge og Vestjysk Bank Balkon findes på 2. sal.

Bestil dine billetter og tilmelding til VIP-arrangement

Log ind i billetsystemet på shop.tthholstebro.dk med dit brugernavn og bekræft/bestil dine pladser. Har du pladsreservation ophører denne typisk 36 timer før kampstart. Du skal til hver enkelt kamp bestille dine pladser og evt. foretage tilmelding til VIP-arrangement. Er dine pladser ikke bestilt, anvender vi dem til andet formål. Skulle dine pladser være afsat, kan du altid vælge en anden placering, sålænge der ikke er udsolgt i Gråkjær Arena Holstebro.

Eventuel frist for tilmelding til VIP-arrangement vil fremgå af indbydelsen. Forud for kampen fremsender vi en e-mail til den i billetsystemet registrerede e-mail med informationer om bordplan m.v.. Bordplanen vil ligeledes være at finde ved indgangen.

Aftermatch

Efter kampen er der aftermatch i Svane Baren, hvor der er interviews og reaktioner fra kampene. Tag godt i mod spillere og trænere på Mediehuset Holstebro Scenen. 

For medlemmer af TTH Erhvervsklub

Medlemmer af TTH Erhvervsklub og visse VIP-billetter giver adgang til VIP Lounge og sponsorområde i pausen og Aftermatch, hvor der serveres forfriskninger. Fremvisning af adgangstegn er påkrævet.

Vejledninger

Vejledninger til bestilling af billetter findes her.

Showmatches

Almindelige sponsorbilletter eller billetpakker gælder ikke til showmatches.