VIP-arrangementer til kampe

VIP-arrangementer

I forbindelse hjemmekampe er der spisning før kampen for medlemmer af TTH Erhvervsklub og andre VIP-gæster.

Vestjysk Bank Lounge på 1. sal og Actona & PwC Sky Lounge på 2. sal åbner normalt 1½ time før kampstart. Til visse kampe åbnes der tidligere. Dette vil fremgå af de udsendte indbydelser.

Der er forfriskninger i pauserne i Vestjysk Bank Lounge og Actona & PwC Sky Lounge.

Omkring 14 dage før hjemmekampene udsendes der invitation til kampene med information om VIP-arrangementet til den pågældende kanmp. Heri vil det fremgå, hvis der kræves tilmeldning, og tidsfristen vil være anført.

Bestil dine billetter og tilmelding til VIP-arrangement

Log ind i billetsystemet på shop.tthholstebro.dk med dit brugernavn og bekræft/bestil dine pladser. Har du pladsreservation ophører denne typisk 24 timer før kampstart, hvorefter du kan vælge en anden plads, hvis din oprindelige er optaget. Du skal til hver enkelt kamp bestille dine pladser og evt. foretage tilmelding til VIP-arrangement. Er dine pladser ikke bestilt anvender vi dem til andet formål. 

Eventuel frist for tilmelding til VIP-arrangement vil fremgå af indbydelsen. Forud for kampen fremsender vi en e-mail til den i billetsystemet registrerede e-mail med informationer om bordplan. Bordplanen vil ligeledes være at finde ved indgangen.

Vis din billet

Din billet skal forevises som adgangstegn til VIP-Lounge før kampen og i pausen. 15 minutter efter åbning af VIP-Lounge forbeholder vi os ret til at disponere over bestilte pladser, hvor der endnu ikke er fremmøde.

Aftermatch

Efter kampen er der aftermatch i Svane Baren, hvor der er interviews og reaktioner fra kampene. Du kan mod forevisning af din billet få en forfriskning. Tag godt i mod spillere og trænere på Mediehuset Holstebro Scenen.

Skulle dine pladser være afsat kan du altid vælge en anden placering, sålænge der ikke er udsolgt i Gråkjær Arena Holstebro.

Vejledninger

Vejledninger til bestilling af billetter findes her.Kommende hjemmekampe


TTH Holstebro - Aalborg Håndbold

Indbydelse til VIP-arrangement


TTH Holstebro - Randers HK


TTH Holstebro - FC Porto Sofarma


TTH Holstebro - Herning-Ikast Håndbold


TTH Holstebro - Århus Håndbold


TTH Holstebro - Liberbank Cuenca


TTH Holstebro - Sønderjyske