VIP-arrangementer til kampe

VIP-arrangementer

I forbindelse hjemmekampe er der spisning før kampen for medlemmer af TTH Erhvervsklub og andre VIP-gæster.

Omkring 14 dage før hjemmekampene udsendes der invitation til kampene med information om VIP-arrangementet til den pågældende kanmp. Heri vil det fremgå, hvis der kræves tilmeldning, og tidsfristen vil være anført.

Vestjysk Bank Lounge på 1. sal og Actona & PwC Sky Lounge på 2. sal åbner normalt 1 time og 45 minutter før kampstart. Til visse kampe åbnes der tidligere. Dette vil fremgå af de udsendte indbydelser. Din billet skal forevises som adgangstegn til VIP Lounge og sponsorområde før kampen. 15 minutter efter åbning af VIP Lounge forbeholder vi os ret til at disponere over bestilte pladser, hvor der endnu ikke er fremmøde.

Bestil dine billetter og tilmelding til VIP-arrangement

Log ind i billetsystemet på shop.tthholstebro.dk med dit brugernavn og bekræft/bestil dine pladser. Har du pladsreservation ophører denne typisk 24 timer før kampstart. Du skal til hver enkelt kamp bestille dine pladser og evt. foretage tilmelding til VIP-arrangement. Er dine pladser ikke bestilt anvender vi dem til andet formål. 

Eventuel frist for tilmelding til VIP-arrangement vil fremgå af indbydelsen. Forud for kampen fremsender vi en e-mail til den i billetsystemet registrerede e-mail med informationer om bordplan. Bordplanen vil ligeledes være at finde ved indgangen.

Skulle dine pladser være afsat kan du altid vælge en anden placering, sålænge der ikke er udsolgt i Gråkjær Arena Holstebro.

Aftermatch

Efter kampen er der aftermatch i Svane Baren, hvor der er interviews og reaktioner fra kampene. Tag godt i mod spillere og trænere på Mediehuset Holstebro Scenen.

For medlemmer af TTH Erhvervsklub

Medlemmer af TTH Erhvervsklub og visse VIP-billetter giver adgang til VIP Lounge og sponsorområde i pausen og Aftermatch, hvor der serveres forfriskninger. Fremvisning af udleveret armbånd er påkrævet.

Vejledninger

Vejledninger til bestilling af billetter findes her.

Showmatches

Almindelige sponorbilletter eller billetpakker gælder ikke til showmatches.Kommende hjemmekampe


TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Indbydelse til VIP


TTH Holstebro - Nykøbing F. Håndbold

Indbydelse til VIP


TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold

Indbydelse til VIP


TTH Holstebro - Horsens Håndbold Elite

Indbydelse til VIP


TTH Holstebro - Lemvig-Thyborøn Håndbold

Indbydelse til VIP


TTH Holstebro - GOG

Indbydelse til VIP


Herning-Ikast Håndbold - TTH Holstebro

Indbydelse til VIP + billetbestilliing


Vinder/taber semifinale 1 - TTH Holstebro

Indbydelse til VIP + billetbestilliing