22.11.2022

2-krone-kamp... Hvad er det for noget?

Dagbladet Holstebro Struer er matchpartner, når vi fredag den 25. november møder Nordsjælland Håndbold til 2-kroner-kamp. Bliv klogere på dagen her:

2-kroner-kampen er efterhånden blevet en årlig tradition i TTH Holstebro. Derfor bliver der også arbejdet på højtryk på TTH-kontoret for at skabe en god klubdag for publikum, spillere og sponsorer.

I den forbindelse har vi bedt klubbens marketing- og salgskoordinator Simon Frederiksen om at gøre os klogere på den fredag, der venter os den 25. november

Hvorfor afholder vi 2-kroner-kamp?

- 2-kroner-kampen er en tilbagevendende tradition, hvor vi holder klubdag og laver nogle ekstra tiltag rundt om kampen. Det helt specielle ved 2-kroner-kampen er, at der er gratis entre til alle tilskuere denne dag. I år er det Dagbladet Holstebro Struer som er matchpartner og sørger for, at alle tilskuere kommer gratis ind til kampen, forklarer Simon Frederiksen.

- Samtidig donerer 32 af klubbens sponsorer hver 2 kroner pr. tilskuer der kommer i hallen. Beløbet går til klubbens talent- og elitearbejde, og på den måde er vi sammen om at samle penge ind til klubben.

Hvad sker der på dagen?

Udover at give gratis entré til samtlige tilskuere, så har Dagbladet Holstebro Struer også en række aktiviteter på kampdagen
- Dagbladet har sørget for sandwich og sodavand til de første 800 tilskuere, der kommer i hallen. Desuden er der popcorn til børnene.

- I halvlegen er der boldkastkonkurrence, og her har Dagbladet taget store præmier med:
- Man kan vinde to rejsegavekort á 2000 samt TTH-merchandise og Hummel-produkter for 8.000 kr. Så der er god grund til at deltage i boldkastkonkurrencen denne aften. Desuden udloddes en præmie til dagens TTH Fan, der er klædt i hvidt.

Hvad skal du gøre som tilskuer?

Budskabet er klart fra Simon Frederiksen:
- Det eneste du som tilskuer skal gøre er: Mød op i Gråkjær Arena og se en god håndboldkamp. Jo flere vi bliver denne fredag, jo bedre stemning kommer der i hallen, og jo flere penge samler vi ind til klubben.

Du kan hente dine billetter til 2-kroner-kampen ved at klikke her.

Matchpartner er Dagbladet Holstebro Struer.

Forrige Næste