22.11.2022

Flot holdpræstation bag sejr

Der var god stemning og stor tilfredshed hos TTH-mandskabet efter aftenens stærke udesejr over Ribe-Esbjerg.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Som det første hold i denne sæson tog TTH Holstebro en sejr med hjem fra Ribe-Esbjerg; en bedrift Jonas Gade var godt tilfreds med:

- Vi sætter os på kampen allerede i de første fem minutter, og vi holder grebet hele kampen igennem. At vinde så flot en sejr på udebane gør godt for os, sagde højrebacken, der i opgørets første 30 minutter var en afgørende profil i angrebet.

Han uddyber:

- Vi har tidligere haft kampe, hvor vi har lukket modstanderne ind i opgøret igen. Men i dag var der ingen tvivl. Der lå virkelig en holdpræstation bag sejren i dag. Midteraksen i forsvaret stod stærkt, og vi havde fra starten en god følelse af at være der for hinanden.

Dan Beck-Hansen. ’Vi spillede for hinanden. Nu skal vi arbejde videre!'

Netop i midteraksen stod Dan Beck-Hansen. Stregspilleren fik sammen med Mathias Smed en stor rolle i starten af kampen og var med til at skabe en komfortabel føring til TTH-mandskabet:

- Vi kunne tidligt i kampen mærke, at vi stod sammen for hinanden. Vi vandt sammen, og vi vandt for hinanden. Det var en super følelse at stå med efter sådan en sejr, siger Beck-Hansen, der nu ser frem til fredagens kamp mod sine gamle holdkammerater fra Nordsjælland Håndbold:

- I aften nyder vi sejren og den gode præstation. Men når vi møder ind i Gråkjær Arena igen i morgen er der fuld fokus på fredagens hjemmekamp mod Nordsjælland Håndbold. Nu skal vi arbejde hårdt videre.

Dagbladet Holstebro Struer har sørget for fri entre til fredagens kamp mod Nordsjælland Håndbold. Hent dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Jonas Gade og Dan Beck-Hansen er Gaardhøje og SIEL A/S.

Forrige Næste