03.02.2024

2024 starter med storsejr

TTH-mandskabet indledte 2024 med en stærk præstation i Kolding og tog årets første sejr.

Af Nanna Gantriis

De to hold fulgtes ad indtil det 20. minut, hvorefter stærkt forsvarsspil og en god målmandspræstation af Sander Heieren banede vejen for en pause-føring på 5 mål til TTH.

De gode hvidblusede præstationer fortsatte i 2. halvleg, og dermed sikrede TTH sig den bedste start på 2024 med en sejr på 35-28

’Mange ramte topniveau’

Kevin Gulliksen var en af TTH-spillerne, der spillede stort i dagens kamp. Nordmanden er netop hjemvendt fra EM-slutrunden, og fejrede sin hjemkomst med 7 mål på 8 forsøg i Kolding.

- Jeg synes, vi står godt i forsvaret, og så spiller vi med et rigtig godt flow i angrebsspillet. Mange rammer deres topniveau i dag, og vi spiller med stor selvtillid, lød det kort efter slutfløjt fra Kevin Gulliksen.

TTH-mandskabet skal allerede i kamp igen torsdag aften, når der er lokalopgør mod Skjern hjemme i Gråkjær Arena. Du kan stadig nå at købe billet ved at klikke her.

KIF Kolding # TTH Holstebro 28-35 (13-18)