04.02.2024

Tilfreds Atlason efter flot sejr: ’En god kamp hele vejen rundt’

Arnór Atlason var en glad og tilfreds cheftræner efter ottemåls sejren over KIF Kolding lørdag eftermiddag. Masser af hårdhed og nogle ’bundhamrende effektive skytter’ gjorde udslaget ifølge cheftræneren.

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Forårssæsonen startede på bedst mulig vis, da Arnór Atlason og Søren Hansens tropper tog en flot sejr i Kolding lørdag eftermiddag.

Derfor var det også en tilfreds cheftræner, der roste sit mandskab i omklædningsrummet efter sejren:

- Jeg lykønskede dem med en flot præstation, indleder Arnór Atlason.

- Det var en god kamp hele vejen rundt, hvor vi fandt den rette hårdhed i forsvaret, holdt vores aftaler, lavede få tekniske fejl og var bundhamrende effektive i angrebet.

Skjern venter: ’Vi skal kæmpe og knokle, som vi gjorde i dag’

Kampen i Kolding var den første af tre i en tætpakket og spændende uge: På næste lørdag venter Aalborg på udebane og torsdag aften er der vestjysk El Clásico mod Skjern på hjemmebane i Gråkjær Arena.

Derfor glæder det også Arnór Atlason, at holdet fik en god start med 35-28-sejren over KIF Kolding.

- Sejre som denne giver selvtillid, og det giver blod på tanden i forhold til at jagte de hold, der ligger over os i tabellen, siger islændingen.

- Nu venter en vigtig kamp mod Skjern på torsdag, og selvom vi har selvtillid og gode ting med fra kampen i Kolding, så har vi benene solidt plantet på jorden. Vi skal kæmpe og knokle, som vi gjorde i dag, for at sejre over Skjern på torsdag, slår Arnór Atlason fast.

Der er stadig enkelte siddepladser tilbage til lokalopgøret mod Skjern torsdag aften. Bestil din billet ved at klikke her.

Personlig sponsor for Arnór Atlason er

Forrige Næste