19.10.2022

4074 kilometer med TTH i hjertet

Sønderborg, Silkeborg, Gudme eller Gråkjær Arena. Uanset lokationen står TTH Holstebro Fanklub klar til at heppe, tromme og synge når Hansen, Heieren og Co. spiller kamp. Med sig i ryggen har de TTHs 18 fanpartnere - heriblandt Tejs Madsen fra Madsen Byg.

Af Morten Damgaard og Nanna Gantriis 

Der er næppe nogen i Holstebro og omegn, der har set flere af TTHs ligakampe de seneste ti år, end Dorthe ”Dut” Sindersen, Heidi Oldenschläger Mogensen og de øvrige medlemmer af TTH Holstebro Fanklub.

- Vi er her til alle hjemmekampe, og så er vi med til alle udebanekampe - på nær kampene ude mod Nordsjælland og Ringsted. Dem har vi haft det lidt svært mod de seneste år, så vi har valgt at lægge vores kræfter i de resterende 25 grundspilskampe, siger de to kvinder efterfulgt af latter.

Svarer til 25,5 ture til Gardasøen

Leger vi lidt med hovedregningen bliver det til cirka 32 kampe og 4.074 kilometer på landevejene pr. sæson for at støtte TTH Holstebro med trommer, sang og opmuntrende ord.

Regn så med, at ”Dut” eksempelvis har været med i TTH Holstebro Fanklub siden 2013. Så ender vi ud med 320 timers håndboldkampe og mere end 40.740 kørte kilometer. Det svarer til at køre til Gardasøen i Italien 25,5 gange. Alt sammen i TTH Holstebros tjeneste.

- Jeg prioriterer at komme med til kampene, for det er noget, jeg får energi af, siger Dut.

- For mig, er det et frirum. Jeg kommer væk fra hverdagens trummerum og ud til et fællesskab, et sammenhold og en god atmosfære. Publikum er altid glade, og det er dejligt, når vi kan være med til at skabe en god stemning under kampene, supplerer Heidi. Der bliver nikket genkendende hos Dut.

Et fanpartnerskab, der giver glæde hele vejen rundt

Forud for denne sæson så et nyt partnerskab dagens lys i TTH Holstebro: TTH Fanpartner.
Her går al støtten til klubbens fan-aktiviteter for TTH Holstebro Fanklub, TTH Dragons og publikum i Gråkjær Arena.

En af de erhvervsdrivende, der har valgt at tegne et fanpartnerskab er Tejs Madsen fra Madsen Byg.

- Vi valgte at blive fanpartner for at støtte op omkring stemningen i Gråkjær Arena. Jeg synes, vi har en af de bedste håndboldarenaer i Danmark, og når vi skaber en fed stemning, så gør vi klubben og håndboldproduktet endnu mere attraktivt - både for tilskuerne, spillerne og nye potentielle sponsorer, siger Tejs Madsen og pointerer:

- Jeg mener, at vi som erhvervsliv i Holstebro har en ”pligt” til at gøre byen attraktiv. Ved at støtte eksempelvis TTH Holstebro, gør vi sports- og kulturlivet i Holstebro attraktivt. Dermed kan det være at flere vælger at flytte til byen, og på den måde er der flere folk, som skal have hjælp til at bygge et hus eller leje en lejlighed. På den måde får vi skabt en positiv spiral.

Fanpartnernes støtte har blandt andet udmøntet sig i opstartsarrangementer for fanklubberne, flere udebaneture og en kommende juleafslutning til Skjern-kampen i december måned.

- Det er stort at folk vil bakke op om os og resten af klubbens tilskuere og fans. Det giver os nogle flere muligheder for at samles om vores passion, og skabe nogle oplevelser sammen. Det er vi meget taknemmelige for, lyder det fra Dut, der uden tvivl står klar ved trommen næste gang TTHs håndboldherrer skal i aktion.

De 18 TTH-fanpartnere er:

  • Arne Hald, Caterfood, Degn/TOP SHOP, EL:CON
  • Gråkjær, ID Identity, IT Relation, Jørgen Jensen Distribution, Kumo Møbler
  • K-Ventilation, Madsen Byg, Redoffice Konpap, Royal Unibrew,
  • Salmansen og co, Spar Nord, Stubkjær Grill, Vognmand Skræddergaard, Volkswagen Holstebro
Forrige Næste