20.04.2023

45 dårlige minutter gjorde forskellen

45 dårlige minutter spændte ben for et TTH-comeback i dagens kamp mod Mors-Thy.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

En nervøs start med flere fejl fra begge mandskaber prægede kampens første 10 minutter. Herefter kom Mors-Thy i gang, mens TTH-mandskabet fortsat manglede timing og scoringer. Derfor kunne udeholdet gå til pause foran 15-10.

TTH-holdet tog desværre udfordringerne med ind i til starten af anden halvleg. Dog kom der bedre styr på forsvaret. De sidste 15 minutter var det de hvidblusede, der havde teten og indhentede Mors-Thys forspring. Desværre kom opblomstringen for sent, og kampen endte derfor med et nederlag på 22-24.

- Vi er ikke omstillingsparate og har svært ved at score selv i første halvleg. Derfor bliver det en lang kamp for at kæmpe os tilbage til sidst, siger Mathias Smed.

Forsvarsspecialisten sender samtidig en tak til de tilskuere, der brugte torsdag aften i Gråkjær Arena.
- Respekt for at tilskuerne møder op gang på gang og støtter os. De skal vide, at det betyder rigtigt meget for os. Derfor ærgrer vi os også helt vildt over, at vi ikke kunne give dem en sejr. Det har de om nogen fortjent, sådan som de har bakket os op i denne sæson.

Man of the Match by Mr. Arthur blev Mathias Smed.

TTH Holstebro # Mors-Thy Håndbold 22-24 (10-15)

TTH Holstebro:
Redninger: Josip Cavar 7/19 (37%), Sander Heieren 4/16 (25%)
Målscorer: Nikolaj Enderleit 4, Frederik Tilsted 4, Nikolaj Markussen 3, Emil Jensen 3, Simon Jensen 2, Miha Zvizej 2, Dan Beck-Hansen 1, Magnus Bramming 1, Johan Meklenborg 1, Mathias Smed 1.

Mors-Thy Håndbold:
Redninger: Svend Rughave 8/29 (28%)
Målscorer: Mads Svane 6, Frederik Bjerre 5, Marcus Midtgaard 5, Lasse Pedersen 4, Nicolaj Spanggaard 2, Mads Thymann 1, Oscar Von Oettingen 1.

Tilskuertal: 1958

Forrige Næste