05.05.2023

Årets spiller 22/23: Frederik Tilsted

Frederik Tilsted er Årets Spiller 22/23 efter en sæson, der har budt på masser af mål fra den 23-årige playmaker. Prisen uddeles i samarbejde med Vestjysk Bank.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Onsdag aften kunne Frederik Tilsted lade sig hylde som Årets Spiller i TTH Holstebro for sæsonen 22/23.

Den 23-årige playmaker har udviklet sig i sin tid i klubben, og har været holdets klare topscorer i denne sæson. Desuden lød det i begrundelsen, at Frederik Tilsted er en god og vellidt person i klubben, hvilket blev understreget til onsdagens kamp.

Her havde en gruppe unge fans nemlig lavet et tre meter højt banner med billeder og teksten ”Tak for alt Tilsted!”. Noget som gjorde stort indtryk på hovedpersonen:

- Det gjorde mig rigtig glad at modtage den hyldest og ikke mindst at se banneret. Det gav altså lidt gåsehud, og det var et godt punktum at sætte for min tid i Gråkjær Arena, sagde Frederik Tilsted med et smil efter kampen. Playmakeren var dog hurtig til at dele hæderen med sine holdkammerater:

- Jeg kunne ikke have gjort det uden dem. Håndbold er jo et holdspil, og vi spiller 7 mod 7. Ikke 1 mod 7. Så der skal lyde en stor tak til dem.

Ikke helt slut endnu

Selvom sidste hjemmekamp er spillet, så takker Tilsted ikke helt af endnu. Lørdag spiller holdet nemlig 6. runde i pokalturneringen mod Grindsted GGIF fra 1. division. En kamp som tages med stor alvor:

- Vi skal være klar. Grindsted er på hjemmebane, og de har alt at vinde i sådan en kamp. Så vi skal være til stede og topprofessionelle, så vi kan spille os videre i pokalturneringen. Det ved jeg er et mål for os alle her i klubben.

Kampen mod Grindsted spilles i Lynghallen lørdag eftermiddag klokken 15.30. Billetter kan købes i døren.

Personlig sponsor for Frederik Tilsted er

Forrige Næste