04.05.2023

Bramming: 'God afslutning på sidste hjemmekamp'

Magnus Bramming var glad for sejren over Lemvig-Thyborøn og ikke mindst den sikring af ligapladsen som fulgte med.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med sejren over Lemvig-Thyborøn sikrede TTH Holstebro sig en plads i ligaen med to kampe tilbage af kvalifikationsspillet.

- Det var en stor lettelse, der gik gennem os, da slutfløjtet lød, sagde Magnus Bramming efter jublen havde lagt sig onsdag aften.

- Det var måske ikke den kønneste håndboldkamp, fordi begge hold ville det så meget. Men jeg synes, vi stod sammen som et hold, vi havde en god energi, og publikum gav den gas på lægterne. Så det var dejligt at kunne slutte sæsonens sidste hjemmekamp af på denne måde, siger venstrefløjen, der bidrog med seks scoringer i lokalopgøret.

Næste opgave: Grindsted og grænselandet

Lørdag eftermiddag skal Bramming og holdkammeraterne i ilden igen, når Grindsted GGIF venter i pokalturneringen. Herefter venter sidste kamp i kvalifikationsspillet ude mod SønderjyskE onsdag den 10. maj.

- Det var dejligt, at vi fik det afgjort på hjemmebane, og tilmed to runder før tid (TTH sidder over i 4. runde af kvalifikationsspillet red.). Nu kan vi tage til SønderjyskE på onsdag, og spille frit uden at skulle have den store lommeregner frem.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er

Forrige Næste