20.06.2023

Årets talent: Jens Kromann Møller

Med en jernvilje og masser af træningstimer har Jens Kromann Møller udviklet sig til en profil i U19-ligaen denne sæson. Derfor er han kåret til Årets Talent 22/23 i TTH Holstebro.

Af Nanna Gantriis

Du gjorde det!

Sådan lød titlen på den flotte stenskulptur, Jens Møller modtog af Esben Lund, CFO hos BIRN, tirsdag eftermiddag, som symbol på, at han er Årets Talent i TTH Holstebro 22/23.

Selvsamme ord kunne man passende sætte på Jens’ præstationer den seneste tid.

Mandag, blot 24 timer tidligere, kunne det 19-årige talent nemlig træde ud fra eksamenslokalet på Holstebro Handelsgymnasium og blandt familie og venner få sin studenterhue på.

En studenterhue, der kom i hus efter Jens de seneste tre år har måtte balancere matematik-afleveringer, styrkepas og tidlige morgentræninger på Holstebro Elitesport og klubbens akademi.

- Jeg er meget beæret over, at klubben har valgt mig som Årets Talent. Det er et stort skulderklap og helt sikkert noget, jeg vil tage med videre, siger Jens Møller, der har været en af de bærende kræfter på klubbens U19-mandskab i denne sæson.

Stærk U19-sæson har givet ligaplads

Netop den flotte indsats på U19-holdet fører videre til endnu et ”du gjorde det”-moment. Tilbage i maj fik Jens nemlig ligadebut i kampen mod SønderjyskE, og efter sommerferien skal han være en del af ligatruppen, som supplement til Kevin Gulliksen på højre fløj.

En drøm og et ønske, som via hård træning og jernvilje, nu er gået i opfyldelse

- Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af ligamandskabet næste sæson. Jeg kender min rolle, og skal bare suge til mig og lære af de dygtige spillere, der er på dette niveau siger Jens og afslutter:

- Jeg glæder mig som et lille barn til første hjemmekamp.

Prisen som Årets Talent blev overrakt i samarbejde med

Forrige Næste