05.10.2022

Zvizej: "Alle fordele skal udnyttes"

De røde lamper blinker! Vi bliver mange mod GOG, og det summer i Gråkjær Arena for at komme i gang. Bliv klædt på til lørdagens kamp af anfører Miha Zvizej.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

- Det er et af de stærkeste hold i Danmark.
Så enkelt kan det siges, og der er heller ikke meget tvivl i stemmen, da vi spørger Miha Zvizej til lørdagens modstandere fra GOG.

- De spiller hurtigt. Og de er rigtig gode til det.

Statistikkerne bakker op om anførerens påstand. De gule fra Fyn er nemlig det hold i ligaen, der har scoret allerflest mål i de første seks spillerunder.  

Muskler og masser af mennesker: ’Vi skal udnytte alle fordelene’

På den anden banehalvdel står et af ligaens bedste forsvarshold, hvilket skal være et af nøglevåbnene:

- Det er altid en udfordring at spille godt forsvarsspil mod et angrebshold som GOG. Men vi har vist de seneste kampe, at vi har gang i nogle gode ting, siger Miha Zvizej, der sammen med holdkammeraterne har holdt de seneste tre modstandere på gennemsnitligt 25 mål.

Et andet af nøglevåbnene finder man på tilskuerpladserne. Og så er vi tilbage, hvor vi startede: Med de røde lamper, der blinker. Der er næsten udsolgt af siddepladser til lørdagens kamp. Miha Zvizej håber, at tilskuerne omdanner siddepladserne til ståpladser og skaber masser af stemning:

- Vi skal virkelig rose alle vores fans, der tager turen til Lemvig, Silkeborg og vigtigst af alt i Gråkjær Arena. De er med til at skabe en fantastisk stemning, og hvis vi skal udfordre GOG, så skal vi udnytte alle de fordele, vi kan.

Der er stadig enkelte siddepladser tilbage til lørdagens kamp mod GOG. Få fat i dit sæde ved klikke her.

Personlig sponsor for Miha Zvizej er

Forrige Næste