08.10.2022

Stor opbakning sikrer overskud i TTH Holstebro

TTH Holstebro A/S har netop offentliggjort et overskud på 42.000 kr. i en sæson med sportslig udfordrende resultater.

Af Jan Facius - Foto: Photo Overlund

Det var en glad ledelse i TTH Holstebro A/S, der tidligere på ugen kunne præsentere et overskud efter en svær sæson. Ledelsen betegner resultatet som tilfredsstillende.

- Først og fremmest er vi stolte over, at vi igen har opnået en fantastisk opbakning fra vores samarbejdspartnere. Selvom det ikke er lykkes at indfri klubbens sportslige målsætning i sæsonen 2021/22, er det lykkes os at øge omsætningen på ganske flot vis. Det er vi meget tilfredse med, siger John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro og fortsætter:

- At kunne øge omsætningen i en sæson uden slutspilsdeltagelse og store indtægtsgivende kampe, viser den store opbakning vi møder fra sponsorer, samarbejdspartnere, tilskuere og mange andre. 

Klubbens bestyrelse har udarbejdet Plan2025, som i løbet af de næste 2 sæsoner, skal bringe TTH Holstebro tilbage i top4. Opbakningen til Plan2025 er stor blandt klubbens sponsorer, hvor ikke mindre end 20 større virksomheder allerede har tegnet 3-årige sponsoraftaler, hvilket giver klubben et styrket økonomisk fundament.

Forrige Næste