21.08.2023

Atlason inden pokalbrag: 'Det sitrer i os alle sammen'

Arnór Atlason evaluerer opstartens sidste træningskampe og retter fokus mod ugens helt store opgave: Aalborg Håndbold

Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Mandag eftermiddag vendte Arnór Atlasons mandskab hjem fra træningslejr i Frankrig. Og spørger man cheftræneren, så havde holdet gode ting med hjem i bagagen:

- Jeg synes, vi kommer hjem fra Frankrig med en god følelse. Vi fik spillet to gode træningskampe og fik set, hvad der virker godt, og hvad der skal forbedres i vores spil, lyder det fra Arnór Atlason.

Gulliksen arbejder mod comeback

Besøget i Frankrig bød blandt andet på spilletid til klubbens nye højre fløj, Kevin Gulliksen.

Den norske landsholdsspiller blev i starten af juli opereret for en ankelskade, og var forventet ude i 8-10 uger. Men genoptræningen er gået så godt, at Gulliksen kunne spille sine første 20 minutter i TTH-trøjen denne weekend.

- Kevin er stadig på vej tilbage og kan ikke spille fuld tid endnu. Men vi fik set, at han giver noget bredde til holdet, og han kan bidrage godt på højre fløjen sammen med vores unge spiller Jens Møller, siger Arnór Atlason.

’Aalborg er favorit til alle titler, de spiller om’

Med turen til Frankrig veloverstået, handler det nu om at rette fokus mod ugens helt store opgave: Pokalkampen mod Aalborg Håndbold søndag aften.

Og den tidligere Aalborgmand Atlason er klar:

- Vi ved, at der venter os en stor mundfuld. Aalborg er favorit til alle titler, de spiller om. Men vi lægger os ikke fladt ned allerede inden kampen er gået i gang, siger Atlason og fortsætter:

- Det sitrer i os alle sammen for at komme på halgulvet og spille, og vi kommer til at give 100% på søndag. Jeg håber, at folk kommer i Gråkjær Arena og står sammen med os, så vi kan få vinger på hjemmebanen, opfordrer cheftræneren til slut.

Der er stadig billetter tilbage til pokalkampen mod Landin, Mikkel Hansen og resten af Aalborg-stjernerne. Bestil dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Arnór Atlason er

 

Forrige Næste