20.08.2023

Sejr og god sidste generalprøve i Frankrig

Sander Heieren hev redning op i kampens sidste sekunder og satte punktum på meget tæt kamp mod ungarske Tatabanya. Kampen endte 26-25.

Af Louise Boo

I en meget lille, men godt tempereret hal, var der tænding på dagens bronzekamp.

TTH startede godt ud og kom hurtigt foran 4-1. Men i seks hede, men målfattige minutter blev måleffektiviteten sat på stand-by.

Tatabanya udlignede til 4-4 og bragte sig sidenhen foran 5-4.

Sikker bredde

TTH, som igen var uden Enderleit og Markussen, rykkede tættere sammen og en stærkere holdindsats end gårsdagens kamp, resulterede i en bred målscore og fine redningsprocenter fra begge målmænd.

Pausestillingen på 11-11 bevægede sig i anden halvleg i TTHs favør, selvom de to hold fulgtes tæt i de sidste 30 minutter.

Med syv minutter tilbage af kampen bragte TTH sig foran med tre. Men Tatabanya kom stærkt igen og med et minut igen var TTHs forspring skrumpet ind til en enkelt pind.

Sidste angreb tilhørte Tatabanya, som i kampens sidste sekunder spillede sig til en helt fri chance fra fløjen…som Sander Heieren dæmmede op for og dermed sikrede TTH bronze i dagens kamp.

Du kan tjekke TTH-mandskabets form ud, når Mikkel Hansen, Niklas Landin og resten af Aalborg Håndbold gæster Gråkjær Arena næste søndag. Bestil dine billetter ved at klikke her.