08.12.2023

Bjerre inden BSH: 'Lad os slutte af med to rigtig gode hjemmekampe'

Efter mere end to ugers pause væk fra Gråkjær Arena er TTH-mandskabet klar til at løbe på banen i morgen mod BSH. Læs optakt med Frederik Bjerre her.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Lørdag eftermiddag er der igen hjemmekamp i Gråkjær Arena, når Frederik Bjerre og holdkammeraterne møder Bjerringbro-Silkeborg.

Midtjyderne indtager inden denne spillerunde 3. pladsen i ligaen, og derfor glæder Frederik Bjerre sig også til at tage kampen op mod Rasmus Lauge, Mikkel Løvkvist og resten af BSH-mandskabet i morgen:

- Vi glæder os! BSH er et rigtig godt hold, og et hold vi har respekt for. Men vi har trænet godt den seneste uge, og føler os klar til at udfordre dem i morgen, lyder det fra venstre fløjen.

Klar opfordring til tilskuerne

Lørdagens kamp er den første af to hjemmekampe i Gråkjær Arena på denne side af årsskiftet. Og Frederik Bjerre har en klar opfordring til håndboldgængerne i Holstebro.

- Vi håber at folk kommer i Gråkjær Arena og hjælper os med at slutte 2023 af med to rigtig gode hjemmekampe. Vi ved, at jo flere vi er i Gråkjær Arena, jo sværere bliver det for modstanderne at spille her.

Du kan fortsat nå at købe billet til lørdagens kamp mellem TTH og BSH ved at klikke her.

Personlig sponsor for Frederik Bjerre er

Forrige Næste