08.12.2023

Nikolaj Enderleit klar til klubskifte efter denne sæson

Nikolaj Enderleit stopper i TTH Holstebro, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Højre backen føler sig nu klar til et nyt spændende kapitel i sin karriere.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Nikolaj Enderleit har på forbilledlig vis arbejdet sig tilbage fra alvorlige skader, og har i denne sæson skabt en fysisk og spillemæssig stabilitet, som nu gør at han er klar til det næste kapitel i karrieren efter fem gode år i TTH Holstebro.

- Vi har hele tiden vist, at Nikolaj Enderleit i en god spilleform er interessant for mange klubber i både ind- og udland. Sammen med Nikolaj har vi haft en plan om at gøre ham klar til hans næste skifte i karrieren, og derfor glæder vi os også på Nikolajs vegne over, at han nu er klar til at kunne tage dette næste skridt, udtaler klubbens direktør John Mikkelsen.

Enderleit: ’Stor tak til Holstebro’

Hovedpersonen selv glæder sig til det nye der venter efter sommerferien, og samtidig sender han en stor tak til folkene i og omkring TTH Holstebro.

- Jeg har virkelig nydt mine år her i TTH Holstebro, og jeg har været utrolig glad for, at klubben har troet på mig og hjulpet mig mod det næste step, selvom jeg i perioder har været væk fra håndbolden, siger Nikolaj Enderleit, der glæder sig over, at det nu er muligt for ham at tage hul på en ny del af karrieren.

- Nu er det tid til at trække teltpælene op og prøve noget nyt. Det glæder jeg mig meget til, men først vil jeg gøre mit ypperste for at færdiggøre sæsonen i TTH så godt som muligt.

Du kan se Nikolaj Enderleit og holdkammeraterne i aktion i morgen, lørdag, når holdet tager imod BSH på hjemmebane kl. 16.00 i Gråkjær Arena. Bestil din billet ved at klikke her.

TTH Holstebro vil indenfor kort tid præsentere en ny spiller, som overtager pladsen for Nikolaj Enderleit.
 

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er 

Forrige Næste