17.12.2023

Bjerre og Markussen efter lokalsejr: ’Kæmpe holdindsats i fed kulisse’

Der var mange der bød sig til, da TTH-mandskabet sejrede over Lemvig-Thyborøn Håndbold og kickstartede julen med to lunefulde point.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet, da TTH-mandskabet sikrede sig en sejr på 11 mål over rivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Masser af udstråling og flotte præstationer fra de hvidblusede banede vej for sejren - heriblandt Frederik Bjerre, der scorede imponerende 11 mål på 11 forsøg:

- Det var en stor forløsning efter nogle mindre gode kampe mod BSH og GOG, indleder venstre fløjen.

- Der er flere, der rammer den lige i røven i dag. Det var en kæmpe holdindsats med solidt forsvar og noget rigtig godt angrebsspil.

Markussen: ’En rigtig fed kamp at slutte året af med’

En anden TTH-spiller, der spillede stort i søndagens lokalbrag var Nikolaj Markussen. Med 8 mål på 9 forsøg var venstre backen en evig trussel mod Lemvig-forsvaret:

- Lemvig-Thyborøn havde et defensivt forsvar. Og det sagde jeg jo bare ja tak til, siger Markussen og fortsætter:

- En 11-målssejr, det var nok mere end vi turde håbe på. Publikum var med fra start, og det var bare en rigtig fed kamp at slutte året af med.

Nu venter en kort julepause, inden Markussen, Bjerre og holdkammeraterne møder ind i den første uge af januar til løbetest og meget mere håndbold. Og her er eftermiddagens sejr med til at give blod på tanden:

- Det giver en kæmpe motivation til at træne over julen og ind i januar, siger Frederik Bjerre og bakkes op af Markussen:

- Jeg tror på, at med en masse hårdt arbejde i januar, så kan vi bygge videre på dette spil, når ligaen starter igen til februar.

Personlig sponsor for Frederik Bjerre og Nikolaj Markussen er Struer Kleinsmedie og ID Identity.

Forrige Næste