04.04.2023

Damgaard har spillet sin sidste kamp

Allan Damgaard har spillet sin sidste professionelle håndboldkamp. Det er desværre en kendsgerning, efter playmakeren har fået en bruskskade i sit højre knæ.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Vi har desværre set Allan Damgaard på håndboldbanen for sidste gang.

Playmakeren kom til skade i knæet for omkring en måned siden, og yderligere undersøgelser viser nu, at Damgaard ikke kan spille sæsonen færdig. I stedet venter en operation i næste uge, efterfulgt af en længere skadespause.

Skadet på et rigtig dårligt tidspunkt

Fraværet af den alsidige playmaker er et tab for klubben, der netop nu skal spille sæsonens afgørende kampe.

- Skader kommer altid på et dårligt tidspunkt, men jeg synes den her kommer på et rigtig dårligt tidspunkt, fortæller Allan Damgaard, der naturligvis er ked af, at håndboldkarrieren slutter på denne måde.

- Det er svært, at jeg ikke får sat det sidste punktum. At jeg ikke kan løbe ind med holdet en sidste gang, at jeg ikke kan nyde min sidste kamp, og vigtigst at jeg ikke kan hjælpe holdet, når nu sæsonen skal afgøres, siger playmakeren.

- Det gør ondt, men det er nu engang gamet. Jeg har været med i så lang tid, at jeg godt ved, man desværre ikke altid kan afgøre tingene selv.

Allan Damgaard vil, når sæsonen er slut, modtage en velfortjent hyldest sammen med de øvrige spillere, som stopper i klubben.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er

Forrige Næste